Імміграція до Манітоби
-
Ви то в Канаді, а в налаштуваннях ноута чи телефону інша країна
-
Наскільки мені відомо наявність hukou є обов’язковою вимогою для тих, на кого ви оформлюєте довіреність. І якщо не помиляюсь hukou має бути того самого міста, звідки вам треба отримати довідку. Краще зателефонувати китайцям та запитати.
-
Всім доброго дня. При заповненні MPNP отримав повідомлення "Your total years of full time work is less than as was specified in the EOI-SW" Як я розумію це тому що маю паузу в 4 місяці між останньою роботою в Україні та першою роботою в Канаді. Підкажіть що та як виправити в EOI щоб все було коректно
-
Цього на 100% вам ніхто не відповість, бо в умовах провінційних програми написано $10.000 in settlement funds. Всі решту активів , які не є грошима, додатково оцінюють офіцери. Хоча, якщо житло придбане тут, то напевно має б підійти. Я б написав до MPNP для уточнення.
-
Контракт не вирішує нічого, бо ви могли підписати його та звільнитися в той самий день. Pay slips/tabs вирішують як що не будете мати Reference letter. Виглядає: на офіційному бланку фірми, з лого фірми та контакти фірми обовʼязково! _ Можна звернутися так або використовуйте свою особисту форму: To whom it may concern Hi, My name is ___ ___, ID ______, I used to work for (Company Name) ___________, (address) _________. I need from you: a. Experience/reference letter should indicate: 1. All positions held while employed by the Company, 2. Job title of the last position, 3. Duties and responsibilities, 4. Job status (if current job), 5. Period of work in the Company (dates: start & finish), 6. Quantity of work hours per week, 7. Annual salary plus benefits, b. Recommendation letter is welcome. Thank you in advance & have a carnaval day. My contacts regarding this issue. Name + Second Name: __ _____ Phone#: ___ Phone# (international format) ___ ID ___ E-mail ____
-
Дякую
-
Доброго вечера! Як підтвердити стаж з України та Европи? Чи може підійти контракт з роботодавцем? Чи потрібен рекомендаційний лист? Як воно має виглядати?