Імміграція до Манітоби
-
Є в когось імейл MPNP на який можна писати щоб виправити помилки в анкеті ?
-
Де він є. Можете викласти тут? Чи посилання . Все , що я находив то просто можливість підгрузити все що завгодно. Сотні документів на всі випадки. По моїй логіці, чеклист і є таким списком. Виходить, що є ще якійсь список.
-
На даний момент нема паспорта в дитини...
-
1. Я би написав на кризову форму і відправив відразу, не чекаючи відповіді. 2. В паспорт дитини, якщо є.
-
Можна. Я і ще кілька людей з чату подалися без шкільного атестату. Номінації отримали. Поставте в пошуку - без атестату. Знайдете багато попередніх обговорень цієї теми і що робити в таких випадках. Також у вас в додатку до диплома бакалавра має бути десь зазначено, що ви поступили на навчання на основі середньої освіти, атестат номер такий-то. Якщо знайдете цей номер, то по ньому можна взяти витяг з реєстру info.edbo.gov.ua
-
Вітаю, панство! Дайте, будь ласка, пораду.Ситуація: листа на пошту про запит паспортів не було. Перевіряв в кабінеті не часто. Виявилось, що запит був 12.08 (тобто на оримання візовим центром лишилось 2 дні, що взагалі нереально). 1 - що робити в такій ситуації? Може писати на кризову форму? Чи ми вже в прольоті? 2 - при подачі заявки вказували свідоцтво про народження дитини, а запит прийшов на паспорт, то як правильно робити, вклеювати фото в паспорт батьків? чи робити окремий паспорт на дитину?
-
Теж так думаю, але не раз читаю що внутрішній паспорт треба перекладати, тому вирішила уточнити
-
Id карта вже англійською дублюється наче, то навіщо перекладати?
-
Чесно - не знаю. Не стикався. В мене книжечкою. Я перекладав.
-
Добре прибрала внутрішній паспорт зі свого повідомлення, але то не заперечує факту, що варто додати документи, яких нема в чек листі, але на які часто приходить додатковий запит 🤔
-
Скажіть, будь ласка, внутрішній паспорт перекладати лише якщо він старого зразку книжечкою чи ID картку також потрібно перекласти?
-
Це я не всебе переплутав а в Manitoba Suporter , а можете дати імейл наякий потрібно написати .
-
В мене медікал екзам прострочив 1 рік десь за два тижні до подачі на федеральний етап. Думав, що встигну вкластися і відправити заявку до його закінчення, але були затримки з іншими документами і не встиг. Але ті листочки про проходження медікал екзам все одно додав. Якщо буде запит пройти ще раз, тоді пройдемо ще раз.