Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 311.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Alex Demyan
    wrote on last edited by
    Доброго вечора, а киньте й мені, будь ласка
    1 Reply Last reply
    0
  • t577736170T Offline
    t577736170T Offline
    Iurii Shykota
    wrote on last edited by
    В чеклисті є National ID . Це і ж внутрішній паспорт. А переклад треба на всі документи, які додаються. Перевірте чеклист
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuri Nakonechnyi
    wrote on last edited by
    Можу дати контакти тернопільськох. Знайомі вклеювали візу через них, все гаразд.
    1 Reply Last reply
    0
  • t469261164T Offline
    t469261164T Offline
    Olga Yatsenko
    wrote on last edited by
    Мова йде про додавання базових додаткових документів, які на думку багатьох варто додати. Якщо у людини складний кейс і вона вважає, що треба ще щось пояснити, вай нот? Принаймі людина буде впевнена, що зробила і надала все, що могла. Може комусь так буде спокійніше. Це шлях кожного. І повірте всі вміють і читають інструкції. І те, що це Канада, не означає, що всі інструкції бездоганні.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1398581046T Offline
    t1398581046T Offline
    Vitality
    wrote on last edited by
    Якщо немає атестата про середню освіту ( треба відновлювати) а є діплом про вищу освіту, чи можна без шкільного атестату?
    1 Reply Last reply
    0
  • t577736170T Offline
    t577736170T Offline
    Iurii Shykota
    wrote on last edited by
    Переклади внутрішнього паспорту є в чеклисті. На рахунок щось приколоти про всяк випадок, то це шлях до безодні. Люди починають по 20-30 різних документів туди пхати , якіх в ник ніхто не просив. Там вказано, що за запитом. То за запитом. Ми в Канаді. Треба читати інструкції .
    1 Reply Last reply
    0
  • t469261164T Offline
    t469261164T Offline
    Olga Yatsenko
    wrote on last edited by
    Крім чек листу, є ще досвід людей, які пройшли цей шлях. Наприклад, у всіх моїх знайомих, хто подавався по різних програмах в останні 2 роки, додатково запитували резюме, пейстаби з поточної роботи і податкові декларації з Канади. Цих документів нема в чек листі, але вважаю є сенс їх додати. Це точно не ускладнює чи затримає процес, а ось пришвидшити може, адже у разі якихось питань офіцеру не треба робити додатковий запит, на що йде декілька тижнів або навіть місяців. Це вибір кожного, можна не враховувати досвід інших людей і робити все по чек листу 🤷‍♀️
    1 Reply Last reply
    0
  • t5230298779T Offline
    t5230298779T Offline
    Aleksey
    wrote on last edited by
    Доброго дня, панство. Питання з приводу медичної комісії. Зараз закінчую сабмітити свою аплікацію на ПР і хочу прикріпити свій медікал екзем... пам'ятаю, що він дійсний рік, який спливає в середині жовтня. Питання полягає у тому, на якому етапі заморожується результати екзамену: - на момент засабмічення моєї аплікації і я встигаю у останній вагон; - чи на момент, коли офіцер прийме мою аплікацію в роботу (що може чекати місяцями) і моїй родині потрібне буде перездавати його?
    1 Reply Last reply
    0
  • t577736170T Offline
    t577736170T Offline
    Iurii Shykota
    wrote on last edited by
    Те, що Ви надіслали як раз говорить надавати згідно чек листу, і тілько по запиту додавати інші документи. Оскільки людина не може знати що в неї додатково запросять, то єдиний розумний шлях - це дотримуватись чек листа. Ваш скан якраз підтвердив мої слова.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuri Nakonechnyi
    wrote on last edited by
    Кілька людей раніше писали, що їм повернули. Зараз ніби теж повертають. В мене після отримання номінації пройшло вже майже 4 місяці. Поки не повернули.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuri Nakonechnyi
    wrote on last edited by
    Багато людей писали, що додавали довідку з Дії і дехто з них вже отримали PR. Особисто я подавав запит на отримання довідки через електронний кабінет на сайті МВС. Щоб його створити і подати запит, треба мати Банк ID, тобто по суті рахунок в українському банку якомусь. Вони звідти підтягнуть ваші паспортні дані. Чекав на довідку 25 днів. Довідка абсолютно аналогічна тій, що приходить з Дії. По суті, це той самий процес отримання, лише 2 різні способи. Дружина отримала через Дію.
    1 Reply Last reply
    0
  • t862604993T Offline
    t862604993T Offline
    Kateryna
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Залишився тиждень для відправки паспорта на вклейку візи( мама не побачила лист). Підкажіть, будь ласка, організації, хто може це зробити в короткий термін. Київ чи Ірпінь. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Писати до MPNP, але тут була вже людина з такою помилкою під час ЕОІ, то MPNP відповіли їй, щоб наново повдти аплікацію. Чи вони можуть змінити вже подану інформацію на номінацію, цього я не знаю.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Це чітко пише у гайді на подачу. Але ви можете додати тільки документи згідно чеклисту, і як будуть потім запитання в офіцера, вам присилають запит, ви додаєте документи. А це в свою чергу затримка в обробці аплікації та її перевірці. То чому б не нагадати максимальну інформацію одразу?
    1 Reply Last reply
    0
  • t306235680T Offline
    t306235680T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    В закріплених повідомленнях є мій коментар, що офіцер офіційно прийняв довідку з Дії і погодив PR.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Десятки людей тут у чаті вже отримали ПР саме із довідкою, сформовану через Дію.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1012856064T Offline
    t1012856064T Offline
    Olga Lev
    wrote on last edited by
    Просто читаю різні думки, тому вагаюся чи підійде, офіційної інформації не знайшла на це запитання. Але спробую, відправити з дії)
    1 Reply Last reply
    0
  • t472002402T Offline
    t472002402T Offline
    Ilona
    wrote on last edited by
    Тут вже багато людей в чаті подали довідку з дії і її прийняли.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1012856064T Offline
    t1012856064T Offline
    Olga Lev
    wrote on last edited by
    Скажіть будь-ласка, хтось отримав кошти після номінації? Чи це не правда, що після номінації повертають 500 доларів?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1012856064T Offline
    t1012856064T Offline
    Olga Lev
    wrote on last edited by
    Тобто, якщо я маю довідку з дії яка перекладена на англійську мову, то це сто відсотків підходить? Ви з власного досвіду кажете?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags