Імміграція до Манітоби
-
Уявіть собі, що Канада пустила українців просто так. І навіть фінансову допомогу дала просто так. І уявіть собі, що програма могла бути інакшою трохи, однак, український уряд наполіг, щоб це все було дуже тимчасово з надією, що люди масово повернуться назад. Кажу це як людина, яка з перших днів війни знала про багато що щодо цієї програми і зустрічалась з урядом. Жодних умислів "заробити на податках українців" в Канади не було. Нуль. Як і не було мети збільшити імміграцію за рахунок українців, бо і так кількість іммігрантів була плановою. Манітоба ж могла зробити, як інші провінції, і не давати ні готелів на місяці, а потім тільки на 30 днів, ні взагалі нічого. Однак, уряд, завдяки українській діаспорі тут і тому, що Канада - це канадські цінності - погодився на програми підтримки абсолютно альтруїстично. На 20 тис новоприбулих, понад 25% дітей, ще 15% пожилих людей, які не можуть працювати взагалі
-
Of course, no one envied it because this is an enormous human tragedy; the Ukrainian community understood the suffering and hardship of their fellow countrymen. Otherwise, Canadian Ukrainians would not have exerted pressure on both federal and provincial governments from the first day of the war to make relocation to Canada as easy as possible for Ukrainians. If there had been a program similar to that for Syrian or Afghan refugees, at most, only 5% would have been able to come here, and it would have taken them a long time to do so. Yes, Canada and Ukrainian Canadians deserve a bit of gratitude
-
Це мова про RBC банк. Там стейтменти можна зробити самостійно в онлайн кабінеті.
-
Доброго дня. Я готую до CELPIP. Якщо цікаво, пишіть. Пропоную безкоштовну консультацію, щоб обговорити побажання і формат роботи. 🙂
-
Добрий вечір! Порадьте будь ласка викладача з англійської, який підготує до CELPIP. Та наскільки важко здати speaking на 4. Розмовляти можу, не вау звичайно. Але коли бачу завдання зі спікінгу, то якось не можу зібратись з думками що сказати. Скільки потрібно говорити, щоб отримати 4?
-
Канада не рай на землі що я маю дякувати лиш за те що мене пустили. Опцій в українців багато і Канада явно не найкраща . І як мінімум країн альтруїстів не буває, просто так біженців ніде не приймають.
-
Дякую. Завтра піду дякувати всім кого зустріну. За те що я сам працюю,заробляю,плачу за своє житло,садок і ТД.
-
Ох це постійне ниття від старожилів....Канада запустила саму найкращу програму. І всі плюшки мають одну причину - ВІЙНА. Це означає що в людям незручно вчити англійську коли виє сирана повітряної тривоги. Не було часу продати квартиру, або не було вже квартири. Це неможливо зрозуміти тим хто прожив в Канаді 5+ рокіа, на жаль. А вся причина -ЖАБА.
-
Доброго вечора. Не знаю що вибрати при заповнені заявки на номінацію. У мене: Школа - 9 класів Коледж - атестат + диплом молодшого спеціаліста Університет - диплом бакалавра Школа, як я розумію це "Ten tears secondary"? Атестат з коледжу - не знаю що вибрати Диплом з коледжу - це "Two year post-secondary"? Бакалавр - "Three or more year post - secondary degree"?
-
Загальна сума яка взагалі йде на документи складала біля 3т баксів разом з візою. Допомога - 3т на дорослого. Готель на один день коштує від 200 баксів. Де Ви що там повернули? Ви би порахували, що Вашої англійської взагалі може нема, а Вас сюди пустили без екзамену
-
Якщо Ви просто думаете, що Ви щось віддали, то одні тільки документи Вам би коштували з візою біля 1т баксів
-
З 13т Ви максимум віддали 1/5 від витрат на Вас. Фінансова допомога - fed tax. Готель це вже government tax
-
1/3 зарплати за рік. Це більше 13тисяч
-
Ох, оце постійне повторювання від ньюкамерів – ми вже податками все сплатили. Нічого ви ще не віддали, те, що ви сплатили – то копійки. Ньюкамери ж не можуть зрозуміти, що не прибули і не існують у вакуумі, що все, що навколо них вибудовувано і потребує шалених затрат: від доріг до освіти, від поліції до медицини і т.д..
-
а оці 3 останні стейтменти у банку беруться? вони так і називаються?
-
Так ,диплом та додаток в мене також на двох мовах і я все завіряла