Імміграція до Манітоби
-
Щось крім документів про судимість на федеральний етап потрібно ?
-
Так, на федеральному етапі є форма, щоб повідомити про зміни в аплікації. Але, щоб зменшити собі головний біль, я б подав на номінацію ще з старим паспортом, а потім з новим вже йшов на федеральний. Менше стресу. Просто на федеральному подаєтесь з новим і додайте копію старого паспорта з яким отримали номінацію.
-
Так, повідомити їх, коли буде на руках.
-
Чи може хтось підказати, у мене паспорт, і відповідно ворк перміт, діють ще 1,5 роки. Подалася на новий паспорт і планую поки є «привілегії» куает, продовжити собі ворк перміт у новий паспорт. Якщо я подамся з актуальним паспортом і ворк пермітом на номінацію, а у процесі отримую все нове, то що з ним робити? повідомляти офіцеру про зміни і що маю новий паспорт і ворк перміт?
-
Ви всі документи можете перекласти в українських перекладачів.
-
Доброго дня, підкажіть будть ласка, якщо в нас деякі документи (шкільні атестати, документи на ФОП) залишилися в Україні, а інші документи тут з нами, то ми можемо ті, що в Україні перекласти в українських перекладачів (з афідетивом), а інші документи перекласти тут? Вони все одно ж будуть в електронному вигляді і їх не треба буде фізично надавати?
-
Порадьте, будь ласка, як зробити. Дипломи і всі документи перекладала , відсилаючи на пошту скани оригіналів. Мені відправили переклад , а я дивлюся всі більше 2 мб . Як зробити ?
-
Втратив атестат про середню освіту. Як отримати копію? Для тих, хто втратив документ про середню освіту внаслідок розпочатих Росією бойових дій в Україні, існує чіткий алгоритм відновлення атестата. Про це повідомила пресслужба міністерства освіти і науки України. Для відновлення шкільного атестата потрібно звернутися до закладу, який його видав. Це може зробити як власник атестата, так і його законний представник. Якщо школа перебуває на тимчасово окупованій території, для отримання документа про середню освіту можна звернутися до будь-якого закладу аналогічного рівня там, де нині живе учень. Якщо цей заклад не зможе знайти інформації про результати річного оцінювання учня, він здійснює оцінювання знань випускника за тією ж процедурою, яка застосовувалася до випускників з окупованих територій у 2014 році. Крім того, якщо учень пам’ятає серію і номер шкільного атестата, він або вона може подати електронний запит на отримання інформації з реєстру про атестат. Інакше ж доведеться звертатися із заявою до будь-якого закладу загальної середньої освіти.
-
Wow, I’ll try!
-
Ще би порекомендував Вам та особам які теж так постраждали від агресії рашистів проти України через консульства на Генеральну прокуратуру України написати заяву щодо порушення Ваших прав як громадянина України та проведення геноциду українського народу на окупованих територіях, на сьогодні в Гаазі вже розпочато розгляд цієї справи, після оголошення рішення Гаазького суду вас визнають жертвою і в майбутньму ви можете звертатися як пострадалий і відновлення всього завданого Вам ущербу в плоть до марального відшкодування!!!