Імміграція до Манітоби
-
Я сам підписав петицію, не переживайте. Свою думку нікому не нав'язую, а вважаю, що реальна робота важливіша замість популізму. Наприклад, домовитися із консулом і тут його прийняти, організувати приміщення безкоштовно і т.п. Ще 3-4 приїзди консула і всі питання будуть закриті.
-
Доброго дня.Чи могли б ви мені допомогти з таким питанням. Ситуація виглядає так Я зараз роблю на компанії приблизно 10 місяців планую ближчим часом змінити роботу На весні думаю подавати документи на PR по програмі MPNP. Моє питання таке Чи дуже це погано вплине на подачу на PR якщо змінювати роботу до подачі на PR. Якщо у вас буде така можливість то дайте мені будь ласка відповідь.
-
Запитання, хто приїхав по КУАЕТ і отримав ПР, ми зможемо за новою програмою запрошувати близьких родичів на ПР?
-
Лягайте спати краще
-
Підскажіть будь ласка, в заявці ЕОІ необхідно вказати сумму грошей, якщо вказала 5К$, а в чоловіка згідно чеків виходить за місяць до 4К$, як бути краще, коли необхідно буде брати довідку за останні 3 місяці? Чи краще зараз змінити в заявці ЕОІ суму? Тільки вчора відправила.
-
Тепер думаю як краще зробити. Чи відкласти щоб лежали, Чи коли необхідно буде давати довідку за останні 3 місяці просто по факту покласти + 1К або 2000 $ зверху
-
У нас на рахунку не зберігаються гроші, вони зразу йдуть вход🤣
-
Ми показували скільки маємо в наявності грошей на рахунку, а не яка зарплата.
-
Так краще відкласти, бо ви маєте підтвердити кошти банківською випискою