Імміграція до Манітоби
-
Величезне спасибі за відповідь,але я пам'ятаю раніше десь в нашій групі писалося,що на якомусь етапі потрібно вказувати стаж,але не брати за це бали,якщо ситуація як у мене (коли не можливо підтвердити документально),а то буде все виглядати так ,що я всі роки байдикував.Величезне прохання дайте будь ласка на це більш розгорнуту відповідь.Я думаю що це для багатьох дуже актуально
-
Добрий день, ми в липні подались на пр, і подавали, що маємо кошти на рахунку, 16тис на родину з 4х, але зараз стоїмо перед вибором, чи купити будинок, і коли прийде схвалення від провінції на фед етапі показати уже нерухомість, адже грошей вже не буде тієї суми, чи чекати пр, тоді аж купувати будинок
-
Добрий день. Підскажіть будь ласка що робити . Відправили заявку на візу та ворк перміт бо ворк перміт просрочився через дію паспорту а візи не було по приїхав бо фоіл лес. Зараз прийшов лист що у візі відмовлено. Як бути?
-
Так. Доброго дня. Що означає відновити статус? Як це зробити?
-
Доброго дня! В кого була дитина народжена в Канаді, то ви подавали її в заявці EOI? В мене одна дитина українець, а друга - канадець Вже всі чати перечитала, не моду зрозуміти, вказувати лише одного, кому робимо PR?
-
Тепер не знаємо як бути…
-
Дитині було 17 років на момент приїзду до Канади. Заїхав по фоіл лес візі та отримав піар до кінця дії паспорту. Так вийшло що подалися на піар вже на другий день після закінчення терміну старого через те що довго не могли подовжити дію закордонного паспорту. Подали його на новий піар та візу, очікуємо вже майже 5 місяць , відповідь сьогодні прийшла по візитом візі з відмовою.
-
Моя думка, почекати на PR. Власне, сам так роблю.
-
Вкажіть певну суму і постарайтеся, щоб баланс крутився навколо цієї суми. Якщо буде більше, то навіть краще. Також можете додати пояснення, що працюєте обоє, є регулярні доходи, життя облаштоване, дітей нема, справляємося і т.п.