Імміграція до Манітоби
-
В нас один знайомий отримав pr без довідки з країни, де він проживав 6 років. Йому тоді було більше 18 років. Але це було більше 10 років тому
-
А якщо це кошти які привезені з України? Ну і частина ще тих що гавермент дав на початку і вони там вже досить довго на депозиті лежать, це ж ок?! Бо те що заробляється іде на рент, авто, на даунпеймент пішло, їжу і накоплених як і к було) залишились ті що на пр і ще трошечки
-
Підскажіть будь ласка процедуру отримання Українського закордонного паспорту. У мене його ніколи не було так як при вʼїзді в Канаду був вписаний в паспорт матері. В наявності є канадський паспорт.
-
Дмитро зараз переглядаю в черговий раз ваше відео,там в самому кінці вам задають питання про довгостроковий контракт,у мене не така ситуація я з самого початку працюю НА full time,але контракту на руки я не отримував.У пункті "have you received a long term, full time job offer from you employer in Manitoba", я можу ставити"Yes", або мені потрібно спочатку отримати Employment verification letter, і тільки після цього відправляти заявку . Дякую
-
Мені казали, що за останні 10 років. З 18-ти років, то якщо людині ще менше 28-ми років.