Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 285.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    94133 - Inspectors and graders, textile, fabric, fur and leather products manufacturing Це для тих, хто працює на виробництві - manufacturing
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Николай
    wrote on last edited by
    Добрий вечір. Підкажіть будь ласка, на номінацію і на pr потрібні однакові документи?
    1 Reply Last reply
    0
  • t440082208T Offline
    t440082208T Offline
    Дара
    wrote on last edited by
    моя офіційна назва посади - clothing grader я під таке знайшла +- ті два ноки що скинула але вони не зовсім підходять під те зо я роблю прям віддалено нагадує(
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svitlana Vorontseva
    wrote on last edited by
    Коли мені завіряти то оригінали не брали дивитися взагалі тільки спитали чи з собою є
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Так у вас же є посада, на яку ви найняті на роботу
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Нічого не раджу, але знайома також виконувала схожі обов'язки, але для імміграції ннаписала NOC для sales representative. Номінацію отримала.
    1 Reply Last reply
    0
  • t440082208T Offline
    t440082208T Offline
    Дара
    wrote on last edited by
    Essential Job Functions • Responsible for separating, sorting, and processing specific merchandise • Responsible for supplying merchandise to various departments through the day, keeping production flowing. • Ability to determine what is saleable, what is recyclable and what needs to be thrown away. • Maintains cleanliness and organization of the workstation for safety and efficient production. • Ability to work safely • Other duties as directed by their supervisor ось мої обовʼязки, але НОК я не можу визначити все одно..
    1 Reply Last reply
    0
  • t440082208T Offline
    t440082208T Offline
    Дара
    wrote on last edited by
    Я питалася, вони навіть не знають, що таке НОК просила додати обов’язки, менеджер сказала, що має стандартний бланк, що вона може писати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maksym
    wrote on last edited by
    Завантажив всі документи, і заповнив всі поля(здаєтся) Але видає помилку, що може бути нетак?
    1 Reply Last reply
    0
  • t319775873T Offline
    t319775873T Offline
    Anna Savchenko
    wrote on last edited by
    Доброго вечора. Якщо перерва між роботою в Україні та Канаді була 2 місяці, можна клеймити попередній досвід (роботали більше 5 років)
    1 Reply Last reply
    0
  • t440082208T Offline
    t440082208T Offline
    Дара
    wrote on last edited by
    noc.esdc.gc.ca/Structure/NocProfile?objectid=tNOtv%2Bx2IXDWmo%2B%2FXu%2BkZvAPrYrsZYLaD81ag48D0Iw%3D І думаю між цим. Але це більше підходить наче для складання замовлень
    1 Reply Last reply
    0
  • t440082208T Offline
    t440082208T Offline
    Дара
    wrote on last edited by
    www23.statcan.gc.ca/imdb/p3VD.pl?Function=getVD&TVD=1322554&CVD=1322870&CPV=94133&CST=01052021&MLV=5&CLV=2 наче визначилась з НОК, але можливо хто підкаже, чи я права Я працюю як оцінювач одягу в Velue Village (роблю ціни у спец програмі, базуючись на якості, стані та розмірі одягу). Це моя основна задача. Другорядна - прикріпляти ціни на одяг, складати його та розвозити в зал для покупців Ламаю собі голову 😔
    1 Reply Last reply
    0
  • t2036502934T Offline
    t2036502934T Offline
    Yevhen
    wrote on last edited by
    Я сам сказав своєму роботодавцю, що мені треба написати в verification letter, бо напише є ще не то що треба, або щось не напише) то найкраща опція.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Андрей
    wrote on last edited by
    Дуже ,дуже вам дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Конкуренція тільки на етапі вибірки з провінційного пулу ЕОІ. Після цього нема жодних балів, рейтингів тощо. Якщо вам пощастить і бал впаде, то супер буде. Однак, як показує статистика бал на початку року тільки росте. Період пандемії ковіду не враховуємо, бо там було по-різному.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Андрей
    wrote on last edited by
    Дмитро величезне спасибі за розгорнуту відповідь.Я розумію, що просто чекати це дуже ризиковано,але я хочу зараз подати заявку EOI, а після цього збираюся здати англійську і підняти свої бали.Але раптом за цей проміжок часу відбудеться диво і прохідний бал знизиться я пройду і мені надішлють запрошення LAA.Моє питання полягає в наступному я конкурую балами тільки на цьому етапі,на подальших етапах провінційному і федеральному чи буде балова конкуренція або вже немає?Я питаю це тому, що може мені немає сенсу подавати заявку EOI, а спочатку здавати англійську і чекати 3 місяці,коли у мене буде рік стажу і це теж додасть мені балів,або мені подаватися зараз? Дякую за розуміння
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yury
    wrote on last edited by
    Може є варіант переговорити з роботодавцем і перевід на іншу позицію в межах компанії…
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Нема такого часу. Треба подати на новий ворк перміт до завершення старого.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yury
    wrote on last edited by
    А з якого часу можна подавати на продовження ворк перміт? За 6 місяців чи можна ще раніше? Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Чому це замкнуте коло? Знайдіть іншу роботу, яка підходить під вимоги. В Канаді рабства немає. Ви можете обрати роботу, яку ви хочете. Або кваліфікуйтесь для спецвибірки для українців за Skilled Worker Overseas, де треба мати тільки 6 місяців роботи, але плюс треба мати відповідні гроші на рахунку та складений тест з мови на супернизький мінімум CLB 4. Для SWO треба набрати 60 кваліфікаційних балів.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags