Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 327.6k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Viacheslav
    wrote on last edited by
    Навіть якщо я працюю, наприклад, прибирачем, а реферанси з попередніх робіт зовсім за іншою професією? Реферанси хоч підійдуть сподіваюся: (?
    1 Reply Last reply
    0
  • t691949675T Offline
    t691949675T Offline
    Катерина Харківська
    wrote on last edited by
    Будь-яка постійна зайнятість у роботодавця з Манітоби від 30 годин на тиждень
    1 Reply Last reply
    0
  • t5921753850T Offline
    t5921753850T Offline
    Yuliia Oliinyk
    wrote on last edited by
    Дуже Вам дякую👌🏼
    1 Reply Last reply
    0
  • t691949675T Offline
    t691949675T Offline
    Катерина Харківська
    wrote on last edited by
    Що ви маєте на увазі під референсами? Ви подаєтеся на номінацію, маючи місцевий досвід від пів року за умовами працевлаштування, як я вище написала. А якщо ви збираєтеся клеймити бали за попередній досвід роботи з України, наприклад, за останні 5 років і ви там працювали на геть іншій роботі, ніж тут, то це нормально приймуть; головне, щоб ви мали довідку від попередніх роботодавців, яка б підтверджувала вашу ту роботу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    То напевне не вам, комусь вище, це для загального контексту
    1 Reply Last reply
    0
  • t5035614336T Offline
    t5035614336T Offline
    Таня
    wrote on last edited by
    Доброго дня всім. Планую приїхати в Вінніпег на початку листопада. Шукаю терміново роботу. Рівень англійської 6. Цікавить Сфера: - продажів Мала досвід з організації з нуля продажів як дитячими товарами опт/роздріб, пошук постачальників, маркетинг та роздрібна торгівля (7 років) так і будівельними матеріалами продаж/монтаж (17 років) , - робота по догляду за дітьми, - можу працювати в готельно-ресторанному бізнесі - аккаунтінг/фінанси. Мала досвід в цих сферах. Порядна, організована, відповідальна. Буду вдячна за будь-яку інформацію де можна знайти роботу. 🙏🙏🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    elena kas
    wrote on last edited by
    А ви заповнювали декларації gst hst, climate, бо ми відправляли разом з тими документами і заявку на дитячі, тоді пояснили, що дитячі виплати нарахують автоматично, як пройде 18міс, але в кабінеті нічого не відображається по бенефітам, думаю чи потрібно надсилати повторно, чи все зміниться ближче до терміну, в нас ще два місяці до виплат
    1 Reply Last reply
    0
  • t725338560T Offline
    t725338560T Offline
    Viktorya
    wrote on last edited by
    Якщо ви подавали заявку на дитину, то все автоматично зміниться. Не хвилюйтеся. Жодних додаткових документів подавати не потрібно.
    1 Reply Last reply
    0
  • t725338560T Offline
    t725338560T Offline
    Viktorya
    wrote on last edited by
    Якщо вони були задекларовані при в'їзді, то не буде.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5764318946T Offline
    t5764318946T Offline
    Лариса
    wrote on last edited by
    Привет, есть подработка, оплата хорошая, подробности в личку
    1 Reply Last reply
    0
  • t313092884T Offline
    t313092884T Offline
    Banof
    wrote on last edited by
    Lana Sweet хоче кікнути Лариса з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lana Sweet
    wrote on last edited by
    @banofbot
    1 Reply Last reply
    0
  • t885103180T Offline
    t885103180T Offline
    Oksana Mironova
    wrote on last edited by
    Доброго вечора. У мене така ситуація термін дії закордонного паспорта закінчується у грудні 2024го. Подовжити зможу за два місяці до закінчення терміну. Чи я зможу потім податися на новий ворк перміт. Бо я чула що після березня 2024го вже не зможу.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roma Fuchylo
    wrote on last edited by
    Що ви маєте на увазі, якщо я знімав обмеження з ворк перміту ще у квітню то мені потрібно заново медогляд проходити?
    1 Reply Last reply
    0
  • t393776486T Offline
    t393776486T Offline
    Karina Galyeyeva
    wrote on last edited by
    Добрий вечір! Питання для перестрахування: є чоловік- далекобійник, в якого майже 6міс роботи на одну фірму і довгостровий контракт, але останні 2.5 тижні вдома, бо нема завантаженнь, а перед цим 2 міс взагалі не був вдома, ось такий «графік» якось вплине на пр?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    -
    wrote on last edited by
    Всім привіт😊 цікавить таке питання , ми подалися на піар в червні і до сих пір статус не змінився з статусу received , чи є це нормою ? І ще одне питання, якщо після подачі на піар через деякий час був змінений паспорт чи потрібно додати його до інших документів зараз ? Дякуємо 😊
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasia Blyskun
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Маю таке питання. Подала expression of interest, але вказала ось тут 0, бо чомусь подумала (і мені підказали, скоріш за все, не правильно), що це стосується досвіду і за межами Канади. Всюди попередньо зазначала, що є джоб офер і відпрацювала пів року в Манітобі. Сьогодні тільки 7 день, але запрошення подаватись далі нема. Всі знайомі отримували за 3-5 днів. І ось думаю чи ця помилка може вплинути на час очікування і взагалі на всю подачу. Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t440082208T Offline
    t440082208T Offline
    Дара
    wrote on last edited by
    скажіть будь ласка, я подавалася у липні на ще один закордонний паспорт. у вересні він став відображатися в Дії, але на руках я його досі не маю. Через тиждень- два буду подаватися на номінацію, як мені правильно вказати там про це?
    1 Reply Last reply
    0
  • t440082208T Offline
    t440082208T Offline
    Дара
    wrote on last edited by
    ви поки не отримали запрошення на подачу аплікації на номінацію, то можете змінювати дані. поверніться до редагування еоі і виправте скільки маєте насправді досвіду. вибірка кожні 2 тижні, тому залежно від того коли ви подалися до дати вибірки, стільки і будете чекати
    1 Reply Last reply
    0
  • t366263131T Offline
    t366263131T Offline
    Roman Parashchenko 🇺🇦 🇨🇦
    wrote on last edited by
    Я був не впевнений у тому, тому написав хіба. Мабуть не правий. То що кожного року не треба проходити медицину, то точно
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags