Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 327.6k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Chernova Evgeniya! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasia Blyskun
    wrote on last edited by
    Дуже дякую! Зробила!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vik
    wrote on last edited by
    Доброго дня всім! Підозрюю, що ще мало хто розуміється на новій програмі по отриманню ПР через родичів, але як гадаєте: 1. Чи потрібно заявникам знову здавати біометрію, якщо її здавали півтори роки тому при подачі на візу CUAET? 2. Чи обов'язково заявникам перебувати в Канаді весь час розгляду справи, або тільки на момент подачі і отримання?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anya
    wrote on last edited by
    Вибірка кожні два тижні по четвергам. Перевірте коли була остання. Мені прийшов laa через 12 днів після подачі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Артур
    wrote on last edited by
    Доброго вечора. 1) Таке питання, у відео (Заповнюємо аплікацію на номінацію до Манітоба MPNP online application), головний аплікант прикрепив референс за останні 5 років, також прикрепив референс його дружини і питання чи це обов'язково (дає це якусь перевагу? 2) Питання на фед етапі, треба добавляти референси з усіх офіційних робіт за 10 років?
    1 Reply Last reply
    0
  • t440082208T Offline
    t440082208T Offline
    Дара
    wrote on last edited by
    тільки обов’язково засабмітити треба ще раз, тоді ваша заявка оновиться) якщо раптом цього не зробили
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yurii 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Доброго вечора! У котрій годині оновлюєтьс запис для оформлення паспорта? Коли ловити?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Артур
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка чи потрібні референси для дружини за 5 років, якщо головний аплікант її чоловік?
    1 Reply Last reply
    0
  • t366263131T Offline
    t366263131T Offline
    Roman Parashchenko 🇺🇦 🇨🇦
    wrote on last edited by
    Не обов'язково. Але бажано в персонал хісторі вказати, чим вона займалася останні 5 років.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    U 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Запрошення не прийшло, тому що вибірки 19 жовтня не було. Остання була 5 жовтня. Я теж вказувала 0 років, бо так було в прикладі з чату. Підтвердженого досвіду роботи за останні 5 років,крім манітобського, немає.
    1 Reply Last reply
    0
  • t440082208T Offline
    t440082208T Offline
    Дара
    wrote on last edited by
    а я вказувала 1 рік манітобського досвіду роботи, маю за нього 40 додаткових балів досі працюю там же
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Артур
    wrote on last edited by
    Дуже дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t690046573T Offline
    t690046573T Offline
    Viktorija Kornienko
    wrote on last edited by
    Добрий вечір. Засабмітили повний пакет документів на номінацію , поки що резьорвед. В заявці є діти , що зараз в Україні. Якщо одна дитина прилетить в Канаду в процесі розгляду . Що треба робити , чи це добре, чи це погано. Поки що не розумію . Хто знає відповіді, напишіть плиз.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    U 🇺🇦
    wrote on last edited by
    У Вас є рік досвіду роботи .У мене його нема. І теж не знаю, чи правильно вказала 0,чи треба було вказувати <1 року(враховуючи тільки манітобський досвід). Запитувала в чаті, але на жаль, не отримала відповіді.
    1 Reply Last reply
    0
  • t440082208T Offline
    t440082208T Offline
    Дара
    wrote on last edited by
    але там є <1 мабуть 6 міс просто можна вказати що маєте але не отримати саме за цей пункт бали додаткові
    1 Reply Last reply
    0
  • t440082208T Offline
    t440082208T Offline
    Дара
    wrote on last edited by
    єдине що, там тільки ж від 1 року і додають бали, тому мабуть тільки якщо більше 1 року працюєш, то є сенс вказувати цей досвід
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    U 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Сподіваюсь. Дякую за підтримку. Ще можна виправити цю інформацію. Можливо ще хтось щось напише з владного досвіду.
    1 Reply Last reply
    0
  • t440082208T Offline
    t440082208T Offline
    Дара
    wrote on last edited by
    думаю якщо ви бали не маєте додаткові за що клеймити, то проблем не буде було би гірше якби вказали щось, а цього насправді немає. а так то думаю все ок)
    1 Reply Last reply
    0
  • t875011957T Offline
    t875011957T Offline
    Nadia Didur
    wrote on last edited by
    Доброго вечора всім, Підскажіть будь ласка чи правильно я порахувала досвід роботи, який буду підтверджувати. ✅Польша (безперервний стаж) - 05.08.2019 - 22.02.2023 (3 роки 6 місяців 18 днів) ✅Канада (безперервний стаж) - 17.04.2023 по 21.10.2023 (дата заявки еоi), 6 місяців 5 днів Всього 4 роки 23 дні. Я зафіксувала в заявці еоі 4 роки. ❓Питання: Чи правильно я зробила, що врахувала в цьому пункті канадський досвід, чи тут необхідно було вказати лише досвід до Канади і вказати 3 роки?
    1 Reply Last reply
    0
  • t915264495T Offline
    t915264495T Offline
    master
    wrote on last edited by
    Поосто в минулому здавав экзамен все зжав на 6, а riding завалив. Так як працю рік по teer 3 то набрав стільки балів оскільки чув що з teer 3 можна не здавати англійську хочу знати як мені краще бути в даній ситуації
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags