Імміграція до Манітоби
-
Я бы хотів підтримати Вас і сказати що давно думав це написати але боявся що забанять. Я вважаю що людям дійсно не вистачає того щоб з них знімали рожеві окуляри і казали правду. Мені 27 і знаючи мову і досвід праці закордоном мені все одно страшно. Проте я бачу комусь взагалі плювати на те що немає ні мови ні освіти ні необхідної спеціальності ні грошей ні плану а лише сліпа віра в те що не виженуть і допоможуть.
-
Я нічого вам особисто не доказую. Це раз. Канаді потрібно кваліфікована робоча сила, яка почне зразу працювати і на яку не потрібно витрачати багато грошей. Це два. По-третє, серед українців панує думка, що всіх, кому видали робочі візи, Канада залишить просто так і надасть постійне резидентство "забивши" на критерії імміграційних програм. А це не так. І такий підхід дуже і дуже небезпечний, бо провокує деяких людей відкладати вивчення англійської мови на потім і не дивитися в сторону імміграційних програм та критеріїв. Буквально вчора мав кілька дзвінків, де люди прямо питали, чи їх залишать тут без знання мови.
-
Так, не потрібно міняти Work Permit.
-
Ви свою ж статтю хоч читали? "The 2011 Census showed English is the primary language—mother tongue—of 256,000 people, the second language of 83 million people, and the third language of another 46 million people" Тобто всього 129 млн людей, тобто трохи більше 10% населення. Це і на діаграмі в статті теж показано. )))
-
10% of Indian population can speak English compared to just 45% who can speak Hindi, which is not a national language of India but official language. Actual percentage of English speaking people is just 2% as remaining 8% can't do it up to the mark. www.brahmagyaan.in/2022/02/how-many-people-in-india-can-speak-english.html The most reliable estimate is around 10% of its population or 125 million people www.bbc.com/news/magazine-20500312