Імміграція до Манітоби
-
Привіт
-
Все вірно.
-
Друзі я щось забувся,сорі. Якщо моя сестра (їй 23)приїде теж до Канади то для отримання картки pr їй теж потребується робити все самостійно як і головному апліканту(мені)? Тобто маю наувазі що вона теж має робити фултайм на оф праці,здати англ,отримати номінацію ,pr та ін..? Де є посилання по цьому питанню?
-
Зрозуміла. Дякую!
-
А якщо працювати віддалено на манітобську компанію, а жити в іншій країні, в такому разі можна подаватися на цю провінційну програму? Чи треба обов'язково весь час до та після подачі на PR проживати в Манітобі
-
Тут є чат з вінклера, там адмін авторитетно заявив що на північ треба їхати.
-
І ще білі медведі як в себе вдома по вулицям ходять…😄
-
То дуже неточне порівняння та спрощення принципів роботи економіки країни, але є дуже наглядним, бо це саме той вплив що може побачити кожен нюкамер. А щодо піраміди, то Вікіпедія каже: Фіна́нсова пірамі́да — вид шахрайства, який заманює інвесторів, виплачуючи дивіденди старим інвесторам за рахунок нових. Такі схеми характеризуються ієрархічністю, яка полягає в тому, що члени структури входять у групи, керівники яких отримують прибутки від членів своєї групи. ©Вікіпедія
-
З пірамідою, то дуже гарне порівняння.
-
Як би то Канада могла.. то іммігрантів було трохи більше ніж порівну з тими хто Канаду покинув минулого року. Але економіка розрахована та потребує постійного приросту робочого населення. Яке буде забезпечувати пенсіонерів та налогами бюджет країни. "Житловим інвесторам" допомагати сплачувати їх кредити своїми рентами та інше. Тому 500к нових у 2025 році це сама та розрахована та запланована цифра, що повинна покрити всі потреби, що я описав вище. Канада - це як фінансова піраміда, до низу кожного року приліпають нові надходження, якщо їх буде забагато, піраміда лопне, якщо замало - лопне. 😂😆