Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 286.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Vladimir Fesai
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Отримав довгоочікувану візу. В ній написано V-1 VISITOR. Що це означає? Я думав, що буде WORKER.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Поня
    wrote on last edited by
    Worker
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr
    wrote on last edited by
    Не звертайте уваги, дивна реакція, мабуть на нервах. Всі зараз на нервах, буває.
    1 Reply Last reply
    0
  • t983986919T Offline
    t983986919T Offline
    Tetiana Savchyn
    wrote on last edited by
    Реально я шось не розумію в тому житті 😳
    1 Reply Last reply
    0
  • t1690233776T Offline
    t1690233776T Offline
    J.J.
    wrote on last edited by
    Ви лукавите) Бо я з Вами не розмовляла,нічого не питалась і не просила порад. Але Ви чомусь вирішили мене теґнути і "повчити" що я щось маю зрозуміти)) Питання не по темі - Ви знаєте,хто такий Роман Гапачило і "Наші без Раші"? Пошукайте собі "..ну ви ж далжни панімать.." Нехай щастить!😉😎
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Шукайте тут за словами bringing work permit. Якщо буде подана аплікації на ПР і ви отримаєте acknowledgement of receipt (номер файлу), то зможете податися на bridging work permit
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Хай гайс , я повільно зрозумів що при закінченні 3 років візи CUAET ,треба їхати до ближнього перетину кордону с США проштамауватся як виіхав та заїхав для подовження ще на 3 роки? , е стійке враження що провінцеальний ПР не впишится у багатьох за 3 роки тільки експрес Інтері
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    ❓❓❓Питання для тих, хто подавався у Польщі на CUAET. Який статус ви вказували при заповненні анкети? Родина з дітьми виїхала до Польщі у серпні, оформили песель. В анкеті питається статус за поточною адресою: Citizen, Permanent resident, Worker, Refugee claimant, Visitor.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Ніхто не писав про ніякі меншовартості, а виключно про рівність всіх перед імміграційними програми. Українці мають перевагу виключно на етапі ЕОІ по одній програмі. І все . Всі решту програми передбачають конкуренцію як з іншими націями, так і з самими українцями. Тому перекручувати мої слова не потрібно.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Тільки для туризму. Якщо ви не продовжите перміт, то віза перетвориться у туристичну (мабуть). У той же час вона видана під роботу, тобто, уявімо, що ви тут попрацювали, не пройшли імміграцію, повернулися до України, потім вирішили поїхати туристом назад. Офіцер на кордоні завдасть тисячі питань про ваш намір відвідати Канаду. Ви повинні довести, що не будете нелегально працювати.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1690233776T Offline
    t1690233776T Offline
    J.J.
    wrote on last edited by
    Ви собі щось придумали і тепер коментуєте?))) Де хоч раз було сказано,що емігрувати легко? Чи якась суперечка про конкретних людей? Неадекватна реакція на урядову статтю з подальшим зверхнім мудрагельським повчанням "тупих-тупих" українців,як то їм важко буде жити,і як то вони такі "меншовартісні" будуть конкурувати тут з усім світом,і як то вони "голота" мають рівнятись на індусів і філіпінців які з "пелюшок" мовлять англійською))) Всіх зрівнювати по власному суб'єктивному оцінюванні практика москалів. Ви не власну думку висловлюєте)) ви самостверджуєтесь принижуючи і ображаючи інших))) НЕХАЙ ЩАСТИТЬ! 😉😎😁
    1 Reply Last reply
    0
  • t983986919T Offline
    t983986919T Offline
    Tetiana Savchyn
    wrote on last edited by
    Ну та і ви своїми займайтеся. А от ви мене ображаєте.
    1 Reply Last reply
    0
  • t983986919T Offline
    t983986919T Offline
    Tetiana Savchyn
    wrote on last edited by
    Людям важко в неті пошукати шо таке SWO, SWM, EE, EOI та багато іншого, а ви кажете шо емігрувати легко. Це як йти працювати викладачем IT dev, не будучи dev
    1 Reply Last reply
    0
  • t983986919T Offline
    t983986919T Offline
    Tetiana Savchyn
    wrote on last edited by
    1. Ну здається що тут усі діляться порадами та власними думками, досвідом, 2. от і ви не втрималися і відповіли на моє капець нерозумне повідомлення, 3. я нікого не образила, 4. Якось я те та й побачила, але, ойой, не побачила що це видалили, ви про це не подумали? Мені що чат вгору перегортати чи там щось видалили чи ні? 5. А ви хочете сказати що емігрувати легко? Особливо коли ти поза Канадою, не маєш родичів, навчання та досвіду роботи в Канаді??? Легко зараз куаетівцям настільки, шо багато навіть не розуміє наскільки, і думає шо ай, так проканає, а не пронакає. Легко, мабуть, було і до експрес ентрі. 6. Я ніяких дурниць чи образ не написала, шо ви до мене так вчепилися.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Никита
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка, а якщо візу дали на 10 років, в цьому е якись переваги ? Я маю на увазі на основі цього можно подовжити перміт? Чи взагалі який толк від неї в паспорті ?)
    1 Reply Last reply
    0
  • t983986919T Offline
    t983986919T Offline
    Tetiana Savchyn
    wrote on last edited by
    Йой, ну хочуть ті люди вірити шо все так легко і просто, шо їх дуже всюди треба, бо вони такі класні, і шо всі аж б’ються шоб дати їм роботу і той ПР… то все просто треба особисто пережити, і оте розчарування тоже, бо без нього розуміння не прийде, шо треба просто пахати і просто відповідати вимогам програми, яку вже вони собі виберуть, чи на яку підійдуть. Бо таких крисівих в одному лише експрес ентрі таке враження шо нескінченне число, а скільки поза…. Краще дивитися на чужі помилки, але не всі так вміють(
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Данил Соловьев
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Дуже багато людей, і тому ми стараємося розділити теми чатів, бо буде бедлам тоді. Нас кілька адмінів, всі є волонтерами КУК.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Евгений С
    wrote on last edited by
    Дякую, зрозуміло
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Цей чат виключно для імміграції, віз, добирання до Канади, квитки-літаки. Той другий для обговорення життя у Манітобі, побуту, роботи, школа, садки, магазини, купівля авто, страхівки і т.п.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags