Імміграція до Манітоби
-
Летимо на місяць у Торонто до далеких родичів. Потім у Манітобу – назавжди. Мед страховку робитимемо після приїзду до Манітоби. Чи рекомендується робити туристичну страховку на цей один місяць в українській страховій і чи працюватиме вона?
-
Ви можете написати листа в податкову. Ось тут пояснення, як визначається статус податкового резидента. Однак, це не є повне пояснення. Ви набуваєте статус податкового резидента, фактично, як тільки отрмали дозвіл на роботу. Адже при заповненні аплікації на візу та ворк пермір ви вказували, що у ваші плани входить перебувати в Канаді довгий час (понад півроку). Якщо ви орендуєте квартиру в Канаді - це також значні зв"язки з країною. Якщо у вас є робота - аналогічно. www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/international-non-residents/information-been-moved/determining-your-residency-status.html Про 183 дні - це вже фактично ви точно набуваєте статусу, якщо прожили в Канаді понад півроку. Однак стати податковим резидентом ми можете відразу. Однак, якщо ви вважаєте, що вам мало роз"яснення з офіційного джерела, то ви завжди можете написати до Canada Revenue Agency для уточнення. Звернетесь до бухгалтера - отримаєте таку ж відповідь, як я дав вище
-
А можна це якось перевірити? Бо всі пишуть, що я податковий резидент України півроку з дати виїзду, 183 дні, чи якось так
-
Підкажіть будьласка, чи я податковий резидент Канади? Я ще не працюю, тільки прилетів та отримав sin. Цікавлюся, бо RBC банк питає.
-
Доброго дня! Скажіть, будь ласка, хтось знає точно вимоги до роботи в індустрії краси, а саме щодо лазерної епіляції в Канаді й Манітобі? Чи потрібна медична освіта місцева чи достатньо якісь курси вже там пройти і отримати сертифікат, що дає право працювати чи в салоні, чи на себе в цій галузі?
-
Як вклеїти візу в Канаді. Може хтось планує на тижнях, могли б разом. Бо не зовсім знаю як