Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 304.6k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t440082208T Offline
    t440082208T Offline
    Дара
    wrote on last edited by
    ну тоді супер)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5922423892T Offline
    t5922423892T Offline
    Олексій
    wrote on last edited by
    Я працюю на фермі і роботодавець хоче щоб я тут років 10 працював гарні люди всему сприяють
    1 Reply Last reply
    0
  • t440082208T Offline
    t440082208T Offline
    Дара
    wrote on last edited by
    ніяк не вплине добавляєте, якщо хочете аби вони отримали номінацію і ПР автоматично з вами
    1 Reply Last reply
    0
  • t5922423892T Offline
    t5922423892T Offline
    Олексій
    wrote on last edited by
    Я вибачаюсь чи можу я до свого кейсу добавити жінку та 4 роки сина чи вплине це позитивно?
    1 Reply Last reply
    0
  • t440082208T Offline
    t440082208T Offline
    Дара
    wrote on last edited by
    це якщо враховувати що у вас довготривалий контракт з роботодавцем і ви будете продовжувати на нього працювати і надалі тоді SWM вам підходить і балів достатньо
    1 Reply Last reply
    0
  • t440082208T Offline
    t440082208T Offline
    Дара
    wrote on last edited by
    добавляєте якщо хочете аби вони іммігрували з вами, якщо вам одобрять ПР, то у них буде якийсь час аби прилетіти і отримати ПР ( не пам’ятаю скільки саме часу, але точно обмежений)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Питання: Чи хтось подавався на номінацію за NOC 63211 як Nail Technician (манікюр)? Чи ви мали ліцензію чи хоча б були зареєстровані в програмі Apprenticeship? Ситуація наступна: людина працює понад шість місяців у салоні краси та робить манікюр як Nail Technician. Працевлаштування офіційне. Однак, нема жодної ліцензії чи реєстрації у Apprenticeship, хоча ця професія є регульована і, фактично, не можна навіть почати роботу без відповідного документу. Тепер, коли ця людина попросила Employment Verification у роботодавця, роботодавець каже, що вона працювала нелегально як Nail Technician через відсутність ліцензії/реєстрації у Apprenticeship. Роботодавець в принципі готовий надати лист про те, що людина працює як Nail Technician, але переконує, що буде відмова по номінації. Пропонує, зареєструватись у Apprenticeship програмі та після того, як ще відпрацює 1000 годин, вже тоді подаватись. Я хочу зрозуміти, чи 1) подавались на номінацію люди як Nail Technician без відповідних ліцензій або 2) чи стикались з такими ситуаціями на роботі. Фактично, є офіційна робота на посаді Nail Technician. Питання, чому роботодавець дозволив працювати людині без ліцензії - це має бути проблема роботодавця, а не працівника. Якщо у вас є схожий досвід, будь ласка, дайте знати.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    We need builders of different specialties. Requirement : Solid English; Car; Experience.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1391211939T Offline
    t1391211939T Offline
    Василина
    wrote on last edited by
    Доброго вечора ! Підскажіть будь ласка чи потрібно підтверджувати досвід роботи якщо він був менше року ? Якщо є декілька таких робіт , я розумію що бали за них не отримаю . Але чи теж потрібне офіційне підтвердження?
    1 Reply Last reply
    0
  • t574988186T Offline
    t574988186T Offline
    Оксана
    wrote on last edited by
    Вам треба сказати відразу: хочу залишити старий закордонний діючим тому що у ньому є віза. Вони дають підписати заяву на це. Ми так робили і коли нам видавали новий, то дівчинка працівник показала по базі, що старий і новий паспорт світяться «зелененьким» - тобто обидва діючі і до якого строку кожний із них.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Яка компанія, контакти? Це додайте до вашого повідомлення.
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Volodymyr Tykhun, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    MVL
    wrote on last edited by
    Це не проблема наших новоприбулих, це явне зловживання роботодавцями які клристуються людьми які щойно приїхали...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Так, у цьому випадку був тільки усний контракт. Я не дуже розумію, чому люди погоджуються працювати без відповідного документу, який визначає умови праці, посаду, зарплату. Я сам був колись ньюкамером, однак, навіть на першій роботі мав контракт
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    MVL
    wrote on last edited by
    Ця проблема наслідок того, що практично ніхто при оформленні на роботу не підписує і не отримує на руки свій робрчий контракт. Роботодавці зловживають тут дуже цим, ще й якщо ви новоприбулі... Я і сам стикався з цим тут і багато знайомих маєть проблеми. Якщо при оформленні на роботу отримуєш свій контракт з посадою, графіком роботи, оплатою, відпусткою, умовати звільнення в такому випадку ти захищений... В іншому випадку можуть бути "несподянки"...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    +380
    wrote on last edited by
    В мене немає грошей, ч берусь за будь яку роботу Мені не то шоби контракту не дали, навіть не давали пейстабу(чи як воно) Доккмент скільки податків роботодавеуь заплатив
    1 Reply Last reply
    0
  • t781927593T Offline
    t781927593T Offline
    Elena
    wrote on last edited by
    А в Apprenticeship реєструє працівника роботодавець чи людина реєструє там себе сама? Це дуже дивна ситуація і великий ризик для роботодавця, і все щоби що? Чи можлива технічно ситуація, в якій роботодавець без відома працівника зробив всі необхідні реєстрації, підстрахував себе і зараз хоче просто втримати хорошого працівника такою не дуже екологічною маніпуляцією, користуючись тим, що людина просто не в курсі?
    1 Reply Last reply
    0
  • t781927593T Offline
    t781927593T Offline
    Elena
    wrote on last edited by
    Не зовсім зрозуміло, це все щоби що? Людина працювала як Nail Technician, очевидно, і зарплату отримувала відповідно посаді. В чому сенс для роботодавця йти на ризик прийняття на роботу нелегального працівника в цьому випадку? Сенс був би тримати на неліцензованій посаді працівника, який робить роботу ліцензованого (ну тобто працюєш фактично як Nail Technician, рахуєшся, припустимо, Nail Technician Assistant, роботодавець платить менше - це має сенс). В описаній ситуації логіка трохи не бʼється, тут тільки ризик, а профіту для роботодавця ніякого
    1 Reply Last reply
    0
  • t350231441T Offline
    t350231441T Offline
    Illia
    wrote on last edited by
    Нажаль це і є проблема наших новоприбулих, від незнання закону ви не знімаєтесь від відповідальності. А те що використовують, то вже друге питання.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia Holubova
    wrote on last edited by
    Є тут такі, хто чекав на номінацію більше шести місяців? Ви робили щось після 6 міс. очікування?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags