Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 305.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t313092884T Offline
    t313092884T Offline
    Banof
    wrote on last edited by
    @valentyna_semenova хоче кікнути Ангелина з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Val
    wrote on last edited by
    @banofbot
    1 Reply Last reply
    0
  • t911230626T Offline
    t911230626T Offline
    Белова Анастасия
    wrote on last edited by
    Ні, потрібно пропрацювати на одній роботі і тільки тоді зарахують
    1 Reply Last reply
    0
  • t6607958138T Offline
    t6607958138T Offline
    Вероника
    wrote on last edited by
    Cpoчнo!! нyжнo eщё 2 чeлoвeкa, онлaйн, 1-2 чaca в дeнь, + в лc
    1 Reply Last reply
    0
  • t669227044T Offline
    t669227044T Offline
    Yana
    wrote on last edited by
    Дякую за відповідь)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Александра Коберник
    wrote on last edited by
    Чи потрібно для подачі по SWM подавати додатки з оцінками дипломів та атестатів?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Александра Коберник
    wrote on last edited by
    При подачі на верифікацію чи потрібно перекладати печатки чи тільки структуру?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Александра Коберник
    wrote on last edited by
    Дякую)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Так
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vl
    wrote on last edited by
    Як правильно підписати скани документів, коли прикріплюєш їх на провінційний рівень?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    U 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Last Name - First Name – Document type - #." For example: "Wong - John - Proof of Education -1."
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Татьяна
    wrote on last edited by
    Почитайте як правильно підписувати на федеральному етапі і так зробіть для провінційного. У мене зайняло купу часу на перенайменування сканів при подачі на фед. етап. Може я забула, еле я не пам'ятаю такої строгої вимоги на пров етапі, як для фед етапу. For example: "Wong - John - Proof of Formation -1"
    1 Reply Last reply
    0
  • t780340819T Offline
    t780340819T Offline
    Liliia Ivanytska
    wrote on last edited by
    Я переклала все, слово в слово що є на оригіналі. І печатки також
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A P
    wrote on last edited by
    Ніколи не перекладала печатки Все ок
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Inna R.
    wrote on last edited by
    Так, цей нок підходить
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Anna! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Victoria Floreskul! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • t6823227581T Offline
    t6823227581T Offline
    Галина Носова
    wrote on last edited by
    Дякуємо ,сьогодні зібрали ще біля 145 €. Всім низький уклін за теплі слова підтримки! Ваша кожна гривня зараз для нас на вагу золота, не будьте байдужими 🙏🇺🇦 ПРОШУ ВАШОЇ УВАГИ Я Носова Галина Михайлівна Зараз у мого онука, Валерія дуже складна ситуація зі здоров'ям через вогнепальне наскрізне кульове поранення, контузію спинного мозку, порушення органів малого тазу та больовий синдром нижніх кінцівок. У наслідок цього йому дуже потрібен нейромодулятор Intersteam. За допомогою цього пристрою він зможе контролювати функції прямої кишки й сечового міхура. Це дуже важливо для його здоров'я, прошу зрозуміти, адже зараз йому надзвичайно складно. Але щоб придбати цей пристрій нам потрібно 35000$, що є просто неможливою сумою для нашої сім'ї зараз! Прошу всіх небайдужих людей допомогти поширити це прохання, документи. Прошу підтримати цей збір на апарат для мого онука! Дякую кожному, хто приєднається до цього! Безмежно вдячні за кожну гривню, нажаль так сталося що приходиться просити допомоги, адже ми неочікували що вся фінансова ноша ляже на нас. Така фінансова скрута що навіть на їжі стараємося економити... Віримо в найкраще! Дякую кожному хто долучився. Зібрано 17,810€/35000 Хто має можливість та бажання , допоможіть нашій родині 🙏 Реквізити: Мама Оля 4323347361119453 PayPal: [email protected]
    1 Reply Last reply
    0
  • t5890754073T Offline
    t5890754073T Offline
    Aleksandr
    wrote on last edited by
    Добрий день Пiдкажiть будь ласка Ось я вiдпрацював в Манiтобi 14 мIсяцiв i був звiльнений. Чи можу я подаватись на Skill Worker Overseas Manitoba не маючи роботи? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jean
    wrote on last edited by
    Так. Але потрібно шукати, тому що це економічна еміграція.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags