Імміграція до Манітоби
-
доброго вечора, підкажіть будь ласка, чоловік пошкодив спину на роботі, відправляють його на оплачувану терапію строком 1-4 місяці зі збереженням 90% зп. Він - НЕ головний аплікант. Ми подалися вже на номінацію. Чи потрібно повідомляти про таке офіцерам?
-
Чи можемо ми заповнити аплікацію без них, чи ні?)
-
Не можете. Потрібні діючі перміти. Перміт - це дозвіл, немає перміту - нема легального статусу.
-
Не потрібні для перебування, це правда. Але для заповнення аплікації треба мати.
-
Дуже дякую за відповідь! Але я таке чула, що дітям не потрібним стаді перміт якщо батьки мають дозвіл на роботу.
-
Доброго вечора! Підскажіть будьласка, заповнюю аплікацію на номінацію, я з дитиною тут, чоловік в Україні. При питанні this person will accompany me to Manitoba , що правильно ставити ТАК чи Ні. А також на питання про legal status in your country of residence, що потрібно вибрати саме стосовно чоловіка. Можливо хтось мав подібну ситуацію, буду вдячна за відповідь!
-
Потрібні і для перебування. "Не потрібні стаді перміти, якщо батьки мають ворк перміт" - це можливо Ви чули про школу. Дійсно, стаді не потрібні, але візітори тоді треба. А от легальність перебування в Канаді визначає один із документів: візітори, стаді чи ворк перміт.
-
А де ви зверталися щоб повторно надіслали?
-
В еміграційному сказала, що то вже пропало, бо ще з літа йдуть поштою
-
Спробуйте зʼєднати пдф, є онлайн застосунки по типу “i love pdf”
-
Добрий день. Якщо тільки подалися на ПР. Чи можна злітати в відпустку в іншу країну, якщо актуальний паспорт з візою і ворк перміт?