Імміграція до Манітоби
-
Може бути перевірена. А чому люди думають, що як вони напакують 50 пдфів то в них не спитають.
-
Пошукайте по чаті: вже є кілька фактів запиту про гроші наприкінці федерального етапу. Вони можуть запитати все, що захочуть. Якщо додавати необов"язково, то це не означає, що не запитають про це. Ви самі вказуєте про гроші на першому ж кроці аплікації на ПР. Інформація, яку ви вказуєте у аплікації, може і буде перевірена федеральним урядом.
-
Є можливість додати. Нема необхідності. Ну у Вас є можливість купити кілограм канабісу, але Ви ж не купляєте.
-
Як люди хочуть, то мають право. В аплікації є спеціально для цього додаткові документи. Ви ж не знаєте ситуації людей. Подача на імміграцію - це зміна життя. Це життєво важливе рішення. Хтось хоче дати максимум інформації, бо вважає, що так буде краще. Мають абсолютне право для цього.
-
Мені здається, що я не до Вас персонально звертався
-
Так я подав по чеклисту. І так, я хочу щоб голос здорового глузду тут був присутній.
-
Зробив алегорію, щоб було зрозуміло.
-
Та чорним по білому написано, що є чеклист. Його хтось робив. Робив з якоюсь ясною метою.
-
If you need more space ...
-
Це взагалі не по темі. Вибачте. Це як у Вас візи не влазять в форму
-
В моїх двох колег приходив дозапрос на референс з роботи і в однієї з них також просили банківські стейтменти.
-
Ось офіційний гайд, де чітко пише про додаткові документи: If you need more space for any section, include an additional page containing the appropriate section, complete it and upload it with your application. For the document type, choose “other.” www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-p7000-application-permanent-residence-provincial-nominee-class.html#ep74