Імміграція до Манітоби
-
ну чесно кажучi)) Я нiчо проти вiннiпегу не маю, але це не венецiя лондон або Iталiя, ви впевненнi що воно вам потрiбно?
-
ще одні рада, якщо у вас буде багато пересадок ,ви дивитеся щоб мінімум три години був скрізь зазор ,а якщо більше то це ще краще, тому що літаки спізнюються дуже часто і вічно той час змінюється то виходи і ще щось, тому що я застряг був у Франкфурті на дві доби, і краще взагалі Франкфурт обходити 10 дорогою якщо попадеться, там вічно все спізнюється
-
Ну да я думаю краще щоб зазор між пересадками був 3 години ,у мене справа була так, прилетів в Монреаль, підійшов до автоматів комп'ютерами забив свої дані підійшов до офіцера і через 15 хвилин дали дозвіл на роботу, потім я сів на літак і вилетів у Вінніпег, прилетів о другій годині ночі знайшов там стійку на стійці є стаціонарний телефон я по ньому подзвонив і через 15 хвилин мене забрали і поселили в готелі, потім на наступний день пішов у вестерн і там все відразу всі документи зробив включаючи і син і страховку і все на світі
-
Доброго дня. В мене питання не зовсім по темі группи тому буду вдячний за будь яку інформацію. Ми з дружиною та двома кішками плануємо виліт в середині січня. Перше питання це треба планувати щоб час між пересадками в Торонто або Калгарі був не менше ніж 4-5 годин бо необхідно зробити Work permit вірно? Друге питання по прильоті в Вінніпег чи надається готель на перші два тижні або мені потрібно забронювати его заздалегідь? Третє і поки що останне по документах які необхідно зробити в перші дні work permit в аеропорту, sin, bank account, щось іще можливо я щось прогавив? Заздалегідь дякую за відповідь.
-
Здається 6 міс без перерви, щоб можна було отримати лист про 6міс фулл тайм стажу на фірмовому бланку компанії