Імміграція до Манітоби
-
Так я вже заплатив за багаж
-
В аеропорту є check in термінали , якщо білет вже онлайн купили , то прикладаєте свій паспорт , вибираєте багаж , платите картою (за багаж) . І вам роздруковуються квитки на літак , на багаж і стрічки для багажу - клеїте самі. У нас за 3 валізи до 23 кг вийшло 102 долара.
-
Всмислі, лишити валізу?
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, якщо у дітей закінчуються паспорти в березні 2023, візу також поставили до цього часу. Наразі в Канаді ми продовжили термін дії паспортів на 4 роки. Коли можна подаватися на продовження перміту для дітей та продовження візи? Чекати ближче до березня чи вже зараз? Можливо, хтось підкаже вірний лінк на сайті для подачі. Дякую! 🙂
-
Ми віддали паспорти, тепер чекаємо. Неділя уже пройшла. Починаємо нервувати. Думаю напишу запитаю у людей. Телефонували їм, сказали що ще навіть на розгляд не взяли. А пройшла неділя )
-
чоловік з заграном чекав тиждень, я з sjtd 2 тижні
-
підкажіть хто знає, якщо подаватись на пр я чула що треба пів року пропрацювати, але ж є різні ньюанси... наприклад я маю диплом бухг але не хочу по спец працювати... може знаєте що в такому разі робити
-
В аеропорту?
-
Не має файла щоб роздрукувати білет, ввожу вірний номер резервації, но перевірити статус не можу, і що робити? Може хто підкаже
-
Доброго дня. Хто летів з foil-less visa з Парижу?
-
Добре, мені прийде повідомлення? і ще питання, як роздрукувати квиток? Не бачу я pdf файла