Імміграція до Манітоби
-
Це як з візами, на початку всі їх отримували максимум за місяць на руки, я особисто за 3 тижні.. А що зараз, люди більше півроку чекають І так їх також ніхто не повідомив про збільшення часу на розгляд. Але ж таки ми усі бачимо цю ситуацію і орієнтуємося, що з іншими операціями по отриманню пр т може мати таке ж саме
-
Ви дивна людина . Жити не маючи статусу в країні . Як можна щось планувати коли вас можуть депортувати ? Що за маячня . Просто сказали самі не зрозуміли що . Я в шоці від вас . Типу «ой не зрозуміло ,що вийде у вас з імміграцію ? Не парьтесь ,будуйте щасливе життя ухуху» 😂
-
А імейл у вас на якому домені? І чи нема там матюків якихось в імені?
-
Вибачте, можно питання. А що після ви думаєте що буде неможливо? Бо якщо наприклад у людини діючий ВП ще півтора роки і паспорт також, ніякого сенсу подаватися на новий ВП не має, бо вони видадуть до кінця паспорту як і цей. Або наприклад, якщо людина тільки прилетіла і в неї паспорт закінчується через рік і ВП дали лише на рік. То наприклад у кінці весни треба подаватися на новий паспорт за пів року до скінченні і тоді подаватися на ВП.
-
До відома: колись люди чекали 2-4 роки на розгляд по імміграції. І вижили якось. Також, якщо у вас в автобіографії все чітко, немає незрозумілих періодів, всі документи є, немає невиліковних важких хворіб, нема судимості по криміналу, то імміграція - це технічний процес.
-
І ще питання, вибачте😂🙈 якщо наприклад якимось чудом спіймати місце у лютому та до 31 березня лише податися на ВП, то вони дають без цих всіх записів так? Я маю на увазі якщо ти подаєш наприклад в останні дні, то вони собі його потім розглядають після 31 березня як для українців ще? А і получається що в тебе ж не буде паспорту ще пів року поки він дійде , тому получаєтся що ті люди яким необхідно спочатку зробити паспорт по строках вже ніяк не встигають
-
Дякую за відповідь. Я чула якщо ви вже у цей час на федеральному етапі, то вони далі і дають ВП без проблем. Або це вже як ви написали?