Імміграція до Манітоби
-
Друзі, привіт. Ми з чоловіком на федеральному етапі, прийшов запит на A CV/resumé from each of you containing a brief description of your education, qualifications and experience. + Military records Питання щодо запиту CV/ Resume - Чи комусь тут таке ще приходило і чи є в вас здогадки, навіщо іім наше резюме якщо всю інформацію ми і так подали в аплікації. І ще, ми до цього весь час користувались послугами канадського ліцензійного перекладача, але Military records відправили в звичайне бюро перекладів в Україні. Чи це ок?
-
Так, я це розумію. То є шанс що паспорт подовжать хоча б на 2 роки?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, як можна добавити свою заявку на PR до IRCC для відслідковування статусу? Я спробувала через інструкцію на сайті, але не можу знайти правильної підкатегорії. Подавались по новій програмі для тих в кого є родичі в Канаді. Вже приходив імейл для внесення біометричних даних, вже їх здали. Дякую
-
Продовжують його лише на рік як я чула? Мої родичі прилетіли нещодавно, то йому видали лише на рік, бо паспорт рік. Тож я зараз і нервуюсь бо як же він потім знайде такого роботодавяця. Я розумію що ніхто нікому нічого не винен, просто я хвилююся і намагаюся знайти вихід як це зробити. Дякую що допомагаєте. 🙏
-
Дуже дякую, буду пробувати
-
Добрий день, поділіться, будь ласка, як швидко приходить лист з інструкціями після цього повідомлення: "Congratulations! Your status as a permanent resident is confirmed. An IRCC case worker will send you a message with further information... Your electronic Confirmation of Permanent Resident (eCoPR) is available to download..."
-
-
Дякую🙏🙏🙏 то буду йому казати, щоб ловили віконце і робив це до 31 березня
-
Так, дякую. Ми теж на цей номер дзвонили. Та тільки з компʼютером зʼєднання. Буду намагатися звʼязатись як ви
-
Вибачте, а чи ви в курсі, що процес іміграції може тривати 2-3 роки для будь-кого (маю на увазі професію, національність, вік і т.д.), і за чей час люди живуть, уявіть собі, переживають також, моляться, можливо, не сплять ночами, але будують плани на майбутнє і стараються продовжувати вірити. Люди, що мають закриті перміти (тобтоине мають права змінити роботодавця) перебувають на федеральному етапі 2-3 роки (маю живі приклади) і складається враження, що офіцери мають зв'язки з роботодавцями і певну користь з цього. Але це не так! І те що, деякі отримали ПР за рік чи менше, це просто бонус, але відмитий кров'ю, бо нагадаю, в нашій рідній країні війна! Вам вирішувати, що робити: чи набратися терпіння і бути просто вдячним прийнятим цією чудовою країною чи скакати по країнах і далі... Бажаю вам успіху в будь-якому випадку
-
Дякую ще раз 🙏🏻 за допомогу