Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня підкажить як правильно порахувати термін праці за 5 років ? 11.12.2008 – реєстрація ФОП 27.05.2023 – ліквідація ФОП 20.06.2023 – вийшов на роботу в Канаді по сьогодні там же працюю Який термін праці вказувати за остані 5 років ? по факту\документам не працював 1 місяць я вказую по SWM - Four years or more, вірно ?
-
Оце так.... виходить якщо отримав PR картку і працюєш тракдрайвером, можеш і не набрати 3 роки з 5 щоб отримати паспорт громадянина,а от щоб PR не втратити, скільки потрібно жити в Канаді? Бо я чув що індуси все життя з ПР картками,бо не можна їм два паспорти мати,по закону Індії
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, може я щось плутаю. Я хочу продовжити wp поки діє програма CUAET. Це робити за тією ж схемою, що і зробити відкритим wp, як це є тут у групі відео «подача на відкритий wp”? Якщо так, то таке питання: у формі ІММ 5710 Е в строчці 3. Вибирати «apply for a work permit for the first time pr with a new epmloyer”? Там нижче я вказуватиму дату закінчення мого існуючого wp і як вони тоді зможуть продовжити його ще на рік? Я оцього не розумію.. та ще питання: мій чоловік працює, але я ні. Це має значення для продовження wp до 31.03.24? Дякую зазделегідь!
-
Ну ніхто ж не змушує працювати тракдрайвером. Є інші професії. Отримувати громадянство необов"язково. Якщо хочете, то треба заслужити виконанням вимог. Однак, з ПР карткою можна жити ціле життя в Канаді. Права та обов"язки будуть такі самі, окрім права голосування на виборах та права бути обраним.
-
На 3 роки від дати подачі?
-
Але на який час? До якої дати? Ось чого не розумію((
-
Не для отримання паспорту, а для подачі на громадянство. Процес займе десь рік і треба буде здавати тест на громадянство та англійську (якщо ви не здавали). Потім церемонія клятви королю Канади та видача сертифікату громадянина. Податись на паспорт зможете відразу вже з сертифікатом громадянина Канади.