Імміграція до Манітоби
-
А є така можливість хіба?
-
В мене також назву міста змініли, але в дії, коли замовляла довідку я вписувала стару назву міста і в довідці так ту стару назву і написали.
-
Це в дії? В мене так було коли на сайті подавала заявку. А в дії ось півроку тому все пропускало, бо там не було того випливаючого списку. В любому випадку, я б написала пояснення і додала номер закону. Не думаю що будуть ще щось питати.
-
@banofbot
-
🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤 🔤🔤 🔝 Парни пока есть связка , делюсь за % 💲Профит 2% с круга ⏰ Круг занимает 5-10 минут 🧑💻Всё только внутри биржи, без обменников, работаем честно! 💲 Все вопросы в ЛС @mentor089 💬
-
Я коли пишу, назву міста ,(як по старому було),то мені пише місто не знайдено, і далі не пускає,і треба писати тільки так ,як зараз називається,і от я думає ,чи не буде проблем пізніше з цим
-
Доброго вечора. Хто робив довіреність в Україну. Будь ласка, напишіть яке місто вказували дорученні. Я планую завіряти український бланк та перекладений текст у імміграційному центрі у Вінніпег. Тому мені писати місце складання Вінніпег? Будь ласка, напишіть.
-
Добрий веріч, підскажіть будь ласка заповнюю анкету на номінацію, я головний аплікант, донька тут разом зі мною, а чоловік в Україні, його теж подаю, але застрягла в пункті де ми вказуємо на якій основі знаходимось у Канаді, то б то там де пишемо Temporary work permit, але у чоловік не отримав візу, тому що для нього вказувати не розумію. Дякую
-
О так само і в мене в додатку пише ,що захворів 😁
-
Дякую
-
Добрий вечір, підкажіть, будь ласка, у кого була схожа ситуація чи можливо читали щодо цього. Диплом магістра , виданий у Луганську, 2001 рік. Подали на верифікацію через WES. Фахівець з Міністерства відписалась, що вуз диплом не підтвердив, так як архів за 2001 рік знаходиться у Луганську і вони тільки нададуть довідку до WES, у якій буде вказано, що документи відповідають затвердженому законодавством зразку та не тлумачити відсутність інформації у аплікаційній формі, як факт, що свідчить проти власника. А як далі ? WES тоді нам відмовить?