Імміграція до Манітоби
-
У мене чоловік іноземець, і це він закінчував там університет, він подає доки на PR , я чесно не дуже розумію чи йому це взагалі треба було. Він просто любить багато документів )
-
О, я зрозуміла, дуже дякую. Так, там є.
-
Ні, цей Вуз і зараз працює, відновив роботу. Тільки довідку надали, що архіву за 2001 рік у них немає
-
А що значить не акредитований вуз ?
-
А ще підкажіть, будь ласка, у чоловіка диплом двомовний (українська -англійська), єдине що не перекладене, це печатка університету. Як ви думаєте , треба перекласти печатку?
-
У мене 30+ годин, і я офіційно у компанії парт-тайм числюся, але все одно подався.
-
Я знаю людину яка рік тут відбула, подався на зняття обмежень з ВП, і йому прислали новий пермінт знову на три роки, не знаю чи то всім так чи то одиничний випадок
-
-
Навчальний пермінт дає змогу працювати 20 год. в тиждень і вчитись. А робочий дозволяє працювати і вчитись тільки 6 місяців.
-
Здається дозволяє тільки пів року навчання.
-
Доброго вечера, а дітям теж якось потрібно в ці сроки подовжувати стаді перміт чи то можна зробити і після того як українцям відмінять всі пільги?
-
Тому, що "всі йдуть і я йду". Як завжди (((
-
Зараз всі 200 тис українців, які прибули по CUAET, подадуть на нові перміти та віза рекордс. Система знову впаде, купа затримок із ПР знову буде, і так час зараз знову збільшився. Якщо є ще дійсний перміт 15+ місяців і ви у процесі імміграції, то який смисл наново подаватися?
-
Нерви здають, що номінацію так довго розглядають. А потім що? До останнього місяця ворк перміту чекати федерального? Але ж хто наших зупинить? Хтось почув, що дадуть новий ворк перміт на нових три роки і почалось. Навіть не розбираються. Це я так, виговоритись...