Імміграція до Манітоби
-
Вітаємо, Post Factum! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Вони відкривають рядки для завантаження документів черкз кабінет GCKey — по одному на документ. Коли ви завантажуєте туди свій файл, то в той рядок вже не можна внести зміни. І статус світиться, що вони завантажені, щось таке. До того ж, у мене всі документи з листами-поясненнями і інформацією по відновленому диплому спеціаліста. Тому я ще пачки досилала через веб-форми, то наступного дня отримала на пошту мільйон do not reply, що вони отримали мої документи.
-
Підійде, в мене така сама ситуація
-
Та він вже не реалістичний той таймлайн. Багато хто подався пізніше травня на номінацію чекають вже 6+ місяців, так весною минулою якось швидко було. З червня реальні затримки, ото люди і панікують.
-
Доброго дня. Підкажіть, запит на біометрію прийшов разом з АОR? І коли ви подавалися на фед єтап?
-
Тоді нам не довго чекати лишилось😅
-
Наразі це мабуть радше виключення. Круто звісно коли хтось тим виключенням стає.
-
Доброго вечора. Проскакувала сьогодні інформація в чаті, але я так і не зрозумів, яка відповідь на це питання: Якщо я відпрацював на одного роботодавця в Канаді 10 місяців, потім звільнився і одразу ж з понеділка почав працювати на іншого, відпрацював 6 і місяців і працюю досі, то чи можу я в EOI вказувати 1 рік досвіду у Факторі 3?
-
Вітаємо, Валентина! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Дякую