Імміграція до Манітоби
-
То от за це й турбуємося,як краще зробити,чи тут пройти медогляд коли приїдуть на екскурсію 🤗 Чи потім не зрозуміло як в Європі за велику купу євро 💶 ще й читали що тільки обрані клініки і їх не багато. Бо на момент подачі на номінацію були тут але будуть повертатися Європу,то от і не знаємо чи поки тут пройти ще раз медогляд чи не треба
-
Дякую, Вказували Канаду,бо і робота була і пробули більше 7 місяців, але трохи змінилися обставини, і головний аплікант залишається ,решта повертається Тобто самостійно просто без дозапиту пройти повторно медогляд на основі того що попередній закінчився не можливо?
-
Якщо вони в Канаді у відпустці, а постійне місце проживання в Європі, то ви це повинні так вказати в заявці. Медогляд всюди робиться у відповідних кліниках що в Канаді, що в Європі :)
-
Дякую, тобто Skilled Worker Overseas (Special Immigration Measure - Ukraine) ось цю саме программу можуть звернути найближчим часом і оценка балів у цій програмі йде на основі SWO, тепер зрозумів . У такому випадку, поправте якщо помиляюсь, останиться тільки SWM, по которій приблизно 300 людин раз 2-3 місяця будуть отбирати без додаткових умов (тобто родичі і тд) ? І в цей час багато Українців з Європи та других більш складних по програмам провінцій їдуть до Манітоби, яким будуть віднімати - 100 балів, за зв
-
50/50, мені продовжили, багато кому ні
-
Можна зробити upfront medical exam, а можна зачекати може і старий зарахують. Ціни на медицину як на мене +- однакові всюди
-
Добре, таке питання, ну допустимо не буде програми типа я українець - вот ПР. Це багато разів обговорювали, а з другого боку, а скоро у багатьох з нас буде завершатися ВП і що далі, я розумію що відповіді точної невкого нема, але тема цікава, якщо не помиляюсь хтось казав що до завершення війни українці можуть жити в Канаді, чи це лише слова?
-
Я думав це лише для тих кто за межами Канади. Тобто набрав 60 балів, а там ще пул, я заплутався ну то добре Я подався на зняття обмежень, та попросив продлити ВП, без конкретики, просто скинув лінк на статтю де вказано що так можно і все, чекаю вже полтора місяці, поки нічого і не богато людей на цю тему розпростоняються, бо конкуренція)) Доречі маю питання, вважаю дуже цікаве, були прициденти коли, біжінців відпровляли(хоча ми тількі в новостях біжінці, на папері ні) додому у страну де війна з Канади, я маю на увазі масово?