Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора , виникла проблема з подачею на фін. допомогу . По якісь причині не пропускає дальше ,хоча всі дані вірні… Можливо порадите що в такому випадку робити ? Це вже заявка на дитину , який саме номер UCI вказувати ,той що верху в дитини на visitor record ? Чи той що в низу visitor record там де пише remarks/observations: там є номер ,який співпадає з моїм номером на ворк перміті . 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
Я про податки сказав, що ми не приїхали біженцями, та й все, тільки для цього. Стосовно, усиль згоден з вами, повністю, варіанти є, я тільки трошки у цьому році обурився через те що для SWM треба ще найти родича у Манітобі, ну то ладно, мої проблеми і тих кто приїхав спеціально для того щоб пойти по цей програмі, мені здається до людей ще не дошло, що більшість не пройде.
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, якщо celpip здавати другий раз, то попередній сертифікат анулюється? Сьогодні здавала і щось починаю сумніватися в результаті, максимально тупила на speaking, можливо йтиму перездавати То якщо другий раз здам гірше першого, чи можна буде використовувати при подачі на ПР перший сертифікат?
-
Сподіваюсь, що ми це усі зробимо, кто хоче. Але, то не ви казали що, це правило нового міністра імміграції, що це зменшує шанси що люди які отримали ПР в " непопулярних провінціях" тікають звідти, я маю на увазі, що саме для цього таке нововедення, стосовно конекту до провінції( як те навчання чи родич) і що як раніше не буде
-
Вітаємо, Nataliia Bialkivska! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброго вечора. Хочу спитати як записатися в консульство України в Канаді щоб зробити Новий паспорт? Точніше як зловити вільну дату.
-
Про більший звʼязок через родичів і вибірку відносно цього, то це таки дійсно щоб мати тут імігрантів, які не виїдуть на другий день після отримання ПР, а то може й в той самий. Багато студентів і не тільки приїжджали сюди заради полегшеного шляху до ПР і потім одразу їхали в Онтаріо чи Британськц Колумбію. Того роблять точково вибірки такі - по типу у кого є родичі🤷🏻♀️
-