Імміграція до Манітоби
-
В мене друга звільнили, а через 5 днів видали номінацію. Бажано одразу шукати нового роботодавця вони дають з запасом десь півроку. Вас не викинуть з системи. Але номінація стає недійсною бо вона під роботодавця нажаль( Коли знайдете тоді вас знову розглядатимуть з новим роботодавцем.
-
Ага, і мінімум рік волокіти при рішенні розводу, сама не цікавилась, зі слів знайомих місцевих)
-
Що саме цікавить?
-
Доброї ночі. Хто робив переклад атестатів про закінчення школи?
-
Ви за законом маєте право мати два паспорти одночасно
-
Привіт. Підкажіть, будь ласка, хто знає. Якщо я їду в посольство України, щоб подати документи на новий закордонний паспорт (в старому закінчився термін дії і в ньому поставили штам і таким чином продовжили ще на 5 років, але еміграційний офіц. не приймає такий паспорт і просять замінити його) Чи можу я зберігати старий паспорт (в якому стоїть штамп про його продовження) доки мені не видадуть новий? Буду вдячна, якщо хтось поділиться досвідом
-
Вітаємо, Nataliia Groisman! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Дякую за відповіді💖
-
І фронтальну також, там номер є, який потрібно щоб був в пкрекладі
-
Всі сторони всіх документів перекладаються
-
Як треба робити переклад з обох сторін написаного чи тільки з однієї? В мене додаток до атестату як книжечка, з двох боків є написи треба перекладати саме дві сторони? А сам атестат ту частину яка пластикова тільки з тієї сторони де є основний запис?
-
Так, вони продовжують тут навчання в High School Дякую 🙂