Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 276.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t443264288T Offline
    t443264288T Offline
    Anastasia
    wrote on last edited by
    Доброї ночі! Підкажіть, будь ласка, за яким принципом наразі відбувається запис на отримання державних послуг у Вінніпезі? Не можу зловити ніяк вільне місце
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman Borys
    wrote on last edited by
    Яка різниця при подовженні опен ворк перміт до 31 березня і після 31 березня? Чим саме буде відрізнятися процесс і результат для тих у кого зараз є діючий опен ворк перміт за програмою CUAET?
    1 Reply Last reply
    0
  • t857982363T Offline
    t857982363T Offline
    Anatoliy Bezotosniy
    wrote on last edited by
    Доброї. Заходив перед світанком неділю поспіль. Піймав усі слоти, крім еміграційного офіцера. І не забудьте додати свою поштову скриньку, як піймаєте. Тоді всі актуальні слоти будуть "висіти" перед очима при кожному відвідуванні цього сайту та на пошту будуть приходити підтвердження та нагадування. Най щастить.
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    @Lours_75, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Анна Лукашова
    wrote on last edited by
    Вибачте, а скільки у Вас було балів по swm?Цікаво з яким рівнем проходять зараз по спецвибірці?
    1 Reply Last reply
    0
  • t123323750T Offline
    t123323750T Offline
    Денис Малий
    wrote on last edited by
    834
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Р Ь! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Після 31 березня - тільки за звичайною процедурою, яка передбачає отримання роботодавцем спеціального дозволу, щоб найняти вас на роботу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    VKA
    wrote on last edited by
    А якщо знаходимся на федеральному етапі після біометріі і ворк перміт ще 1.5 роки, чи можливо або ж є сенс податись на новий, на всяк випадок? Чи просто реджект буде?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    VKA
    wrote on last edited by
    Зрозумів, дякую 👍🏼
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Вам немає сенсу це робити, бо ви завжди можете податись на основі вашої аплікації на ПР
    1 Reply Last reply
    0
  • t2036502934T Offline
    t2036502934T Offline
    Yevhen
    wrote on last edited by
    А якщо до кінця паспорту було тільки 2,5 роки і після 31 березня не можливо буде продовжити мій ворк перміт фактично до тієї довжини до якої він мав бути?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Невже це серйозне запитання? У вас має бути дійсний паспорт. Не можуть дати дозвіл на роботу на три роки, якщо паспорт дійсний тільки два роки
    1 Reply Last reply
    0
  • t2036502934T Offline
    t2036502934T Offline
    Yevhen
    wrote on last edited by
    Я розумію, але ч про інше. Ворк перміт всім дають на 3 роки, я маю на 2,5. Офіцер при в'їзді до Канади мені навіть сказав, що як буде новий паспорт, то можешь отримати новий перміт на цілі 3 роки. Но то зараз і питання, якщо після закінчення програми 31 березня не можливо буде подавати на продовження відкритого ворк перміту, бо у когось 3 роки скоро закінчується, які їм дали одразу. То в випадку як у мене, чи не буде це причиною по якій навіть після закінчення програми мені мали б продлити мій ворк перміт принаймні на ті пів року що я не отримав ..
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Ніхто нічого вас не має. Це було рішення офіцера. Адже перміт дають не на 3 роки, а ДО 3 років. Вам надали на 2.5 роки. Все в рамках програми.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5458720997T Offline
    t5458720997T Offline
    Oleh
    wrote on last edited by
    Я теж на федеральному, але ж якщо пр не дадуть, можна буде ще попрацювати тут 3 роки
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Тут не дають надію, а доносять правдиву інформацію. Станом на сьогодні - такої можливості не буде. Якщо щось зміниться - тут повідомлять першими.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Timer
    wrote on last edited by
    Так шо ми трохи в сраці
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lana Grinkiv
    wrote on last edited by
    В EOI є питання, чи отримали ви long term job offer.Вибачте,це те саме що Job verification letter?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Timer
    wrote on last edited by
    Бо вони самі не знаю типу буде канада давати можливість продовжувати вп чи не
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags