Імміграція до Манітоби
-
Дякую🙏
-
Цього я не знаю. Останні новини від учасників чату були такі, що потрібно мати паспорт кожному. АЛЕ! Оскільки це зараз безкоштовно, то ви можете спробувати подати дитину по вашому паспорту. Чому б не спробувати і ви матимете відповідь від IRCC. На ПР подають дітей, які вклеєні у паспорт батьків. Тут були повідомлення про це від кількох людей.
-
Можна не чекати, а виготовити новий вже зараз
-
Якщо віза закінчиться, а ворк перміт ні. То можу бути в Канаді до кінця ворк перміту?
-
Паспорт можливо подовжити за два місяці до строку його закінчення. Іноді вдавалося людям консула вмовити за три-чотири місяці, а іноді до закінчення строку 2 місяці і два тижні, а консул відмовляє і каже приїздіть ще раз через два тижні, тоді подовжемо.
-
Вітаємо, Tanushka Pototska! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Я правильно розумію, що маючи зараз OWP і працюючи на роботодавця, я маю його просити оформити LMIA якщо я хочу і надалі у нього працювати? Як на мене це виглядає не зовсім логічним. Якщо я вже маю OWP то я не можу просто його подовжити при наявності роботи протягом попереднього року-півтори?
-
Зверніться із цим риторичним питанням до IRCC, може вони виправлять правила і процедури) Поки ви можете спробувати попросити новий перміт і ще 3 роки спокійно працювати У інших випадках є чітка процедура із закритим ворк пермітом До того ж, якщо на момент закінчення вашого нинішнього дозволу на роботу ви будете на федеральному етапі і матимете номер справи, ви спокійно просите собі новий перміт на основі цього
-
а може і ні…
-
я вже 9-й місяць очікую на номінацію у статусі Assesment in Progress, тому не впевнений що року буде достатньо 😉
-
На жаль пошта не є дійсною, мій лист повернувся