Імміграція до Манітоби
-
А, ок, ви не писали що отримали лист-запрршення.
-
Чому видумаєте що не зможете податися на номінацію через 39 днів?
-
Дякую
-
Ви часом не знаєте, я подала на подовження ВП раніше ніж побачила останнє відео, зробила на себе та чоловіка (як би сімейну заявку) на чоловіка зараз прийшло, що його аплікація отримана, на мене такого листа нема. Питання наша заявка розглядається різними офіцерами, чі одним? У мене була додаткова форма, на то що він не заперечую, що я подаю за нього, ми її заповнили та підкріпили, але вона була тільки у мене.
-
Дякую
-
Вибачте, я ще прикріпляла лист з проханням подовження і описала чому це прошу, прікрипила тільки до себе, тепер розумію, що потрібно було і до його аплікації. Вірно розумію? І чи можно дослати цей лист?
-
Заповнюю федеральний етап. Читаю application guide і ніде не можу знайти. Підкажіть хто вже розібрався? В чому різниця між адресами IMM 5669 Schedule A (Background/Declaration) Section H: Addresses та подорожами IMM 5562 Supplementary information - Your travels Section A: Trip? Маю такі питання 1. Коли жили у готелях чи у знайомих у різних країнах це вказувати як адреси чи подорожі (коли робили візу CUAET)? або їздили здавати біометрію, тому що не було офісу в ті країні. Чи адреси - це ті країни в яких мав тимчасовий статус, тимчасовий резидент, тощо в інших країнах? Наскільки я чув у більшості країн Європи 90 днів (3 місяці) ти можеш буди як турист, а якщо більше 90 днів то потрібен документ. 2. Коли перетинаєш кордон на машині і ночуєш один день у готелі. Це записувати потрібно чи ні? Якщо потрібно то куди записувати в IMM 5669 Section H: Addresses чи як подорожі у IMM 5562 Section A: Trip. Наприклад: Ідеш но Німеччини і перетинаєш Польщу(1 день у готелі).
-
Так все те саме
-
Я взагалі нічого про навчання сина не вказувала ані на провінційному, ані на федеральному етапах, бо він молодший за 18 років.