Імміграція до Манітоби
-
Я про нього і кажу, я думала його й обрала, це ж логічно навіть Не знаю як там сталося що у мене інша Але в будь якому разі, дякую, що помітили
-
Слухайте, вибачте що набридаю с питанням, тим же самим. Але я 100% впевнений що це багато кого бентежить. Якщо чекаєшь на ворк перміт без обмежень, я вказав що хочу продовжити ВП з посиланням на лінк зі статею що українці можуть податися + 3 роки Які можуть бути чисто теоретично наслідки, якщо я створю заявку окремо стосовно продовження ВП ще на 3 роки, бо я вважаю так більш шансів його отримати. Потім надіслати у форму запрос про закриття заявки на зняття обмежень. Чи це може офіцера разбісити ?
-
Там у листі є лінк. Але так, це той же кабінет, що створювали, коли подавалися на федеральний етап. Там буде відповідна опція в ньому.
-
Доброго вечора, чи потрібно у розділі освіта , вказувати дітей , де вчаться , бо є таке питання ( Завершена програма), з того що пропонується , нічого не підходить , бо ще не завершена школа , а треба щось вибрати , бо далі не пускає .Мова йде про номінацію.
-
Самостійно. Або з чат джипити. А завірити потім в еміграційному центрі
-
100 Adelaide St, Winnipeg, MB R3A 0W2