Імміграція до Манітоби
-
Чесно, не знаю. Поки розбираємося.
-
Паспорт дружини закінчується у серпні, та ворк перміт також у серпні. Новий паспорт отримаємо у Квітні. Чи можна буде податися на подовження ворк перміту у Квітні? (щоб було 3 роки з моменту прибуття до Канади) Я так розумію що це буде не безкоштовно, можлиіо десь 150 CAD але не розумію чи це взагалі можливо. Також є можливість отримати її паспорт у цьому місяці, та податисьна подовження до 31 березня, але то буде коштувати десь на $1 тис дорожче через додаткові через білети та готель. Що порекомендуєте? Дякую.
-
За прорахунками у нашому випадку різниця між летіти до Торонто у цьому місяці та у кінці Березня (зупинитися у родичів) переплата вийде більше ніж $1тис. Питання в тому що я не можу ніде знайти підтвердження чи можливо подаватися на подовження після 31 березня.
-
Від кого?
-
Всім доброго вечора! Таке питання, заповнюємо з хлопцем анкету на намінацію ( йдем по програмі swm) , зупинилися на employment history . Хлопець працював не офіційно, тож немає змоги підтвердити, але документ треба завантажити. Що робити в такому випадку? Можливо хтось стикався з таким питанням
-
Завжди можна податися, але після 31 березня це вже буде на загальних підставах.