Імміграція до Манітоби
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка, якщо я лечу із племінником 13 років, то після прильоту ми маємо заповнити дві декларації чи одну? Можливо, хтось так летів, у мене є дозволи від обох його батьків на виїзд, де зазначено, що я можу представляти його інтереси закордоном. Ці документи перекладені. Чи потрібно ще якесь доручення? Дякую
-
що значить на загальних підстава? На загальних підставах без CUAET опен ворк перміт просто так не дають.
-
Добрий день, чи підходить довідка про несудимість передана з України ( тобто не через консульство)?
-
Перекладена та з аудефітом - так. Якщо просто перекладена, то завірте переклад у еміграційному центрі
-
eCoPR е є travel document. Чекайте пластикову картку
-
Доброго ранку, скажіть будь ласка хто недавно знімав обмеження з work permit, які зараз приблизні строки? Дякую…
-
І ще таке питання чи має сенс поїхати на кордон та спробувати там отримати перміт без обмежень, звичайно при умові що мед. огляд імміграц. пройдений? Чи все ж такі сидіти та чекати поки прийде по пошті?
-
Exactly!
-
Дякую за відповідь, так ми теж подались онлайн, чекаємо десь 1.5 міс. Роботу знайшли але треба зняти обмеження, бачила строки що деякі чекали по 5-6 міс. 🫣
-
Головний аплікант повинен працювати. Якщо ви тільки подалися на номінацію, то роботодавця міняти точно не варто. Я знаю одну людину по схожому випадку. Людина подалась по SWM, звільнилась за 2 тижні сама, не laid off. Офіцер прислав запит на ROE, а потім написав, що такий варіант не для SWM, а для SWO. Людина самостійно відкликала аплікацію на номінацію, щоб не було відмови.
-
Доброго ранку! Дуже дякую! Та ми сподіваємося, що обійдеться. Але тут загроза, що роботодавець сам звільнить. Може ні. Але поки він дуже злий, що треба дати вихідний, полетіти в посольство