Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 305.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Val
    wrote on last edited by
    Якщо вказати, що резидент України, то також не дає 500 балів.
    1 Reply Last reply
    0
  • t2089896318T Offline
    t2089896318T Offline
    Ринат
    wrote on last edited by
    дякую за поради
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nika
    wrote on last edited by
    Зрозуміла, дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Val
    wrote on last edited by
    так
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Val
    wrote on last edited by
    треба одним платежем. Покладіть на кредитку в + необхідну сумму. перевірте ліміт оплати за один раз, якщо треба - підніміть (самі чи в банке)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nika
    wrote on last edited by
    І оплата робиться до того як ти сабмітиш, вірно?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nika
    wrote on last edited by
    Привіт, хочу проплатити за пр і у мене не вистачить на всих заплатити з 1 картки, чи можу я платити різних карток, тобто як за людину? Чи потрібно щось всі разом були?
    1 Reply Last reply
    0
  • t427233681T Offline
    t427233681T Offline
    Юлия
    wrote on last edited by
    Ні, не буде .
    1 Reply Last reply
    0
  • t373579564T Offline
    t373579564T Offline
    Юлия Шендрик
    wrote on last edited by
    Будь ласка, допоможіть! Бачу, що є десь у чаті відео як сабмітити аплікацію на study permit, але не можу знайти. Прошу скиньте посилання🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t274067109T Offline
    t274067109T Offline
    Людмила
    wrote on last edited by
    Скажіть будь-ласка хто знає як вірно вказати: фактично я в декреті, але в Канаді я не працювала до народження другої дитини, мені в personal history потрібно вказати Unemployed чи все ж таки Maternity leave?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ᅠ ᅠ
    wrote on last edited by
    Доброго вечора, як називається довідка від роботодавця з України про підтвердження досвіду роботи?
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Aleksandr! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • t1459026341T Offline
    t1459026341T Offline
    Ірина
    wrote on last edited by
    Вітаю. Можливо дурне питання, але: якщо я відпрацювала 6 місяців, маю довготерміновий контракт, але не хочу йти по swm, бо не планую там працювати наступні пару років. 60 балів та інші умови для swo є. Чи можу я продовжити працювати до отримання LAA і лише тоді звільнитися (тобто до подачі документів на саму номінацію)?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tony Tymko
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Питання до водіїв: Друзі, їду до Вінніпегу з Ванкуверу наприкінці березня на Тойота Матрікс. Тут мене запевняють, що треба продавати і летіти, а там брати щось інше з 4wd. Поділіться міркуваннями на цей рахунок. Що порадите? Продавати не хочу. Машина подобається.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jean
    wrote on last edited by
    Я багато років їздила на VW Golf. Є декілька днів коли не дуже приємно взимку, але жити можна. Якщо машина подобається, то залишайте. Завжди можна тут продати.
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Nik! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    BNF
    wrote on last edited by
    Вже другу зиму на легковій і все ок. Якщо захочете продати її потім то в Манітобі ви зробите це дорожче ніж в Ванкувері
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    Чи надає Манітоба ще житло безкоштовне по приїзді?
    1 Reply Last reply
    0
  • t474683411T Offline
    t474683411T Offline
    Тетяна Ковалик
    wrote on last edited by
    Привіт Підкажіть, будь ласка, чи хтось летів WestJet з ручною поклажою? На сайті пише, що валіза має бути до 53 см, а в нас 55 і думаю чи ті 2 см дуже відіграють роль.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    GO!
    wrote on last edited by
    Щоб бути спокійними, завжди можна самим знайти ту рамку (стійка реєстрації чи біля гейта) і спробувати запхати, потренуватися ))
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags