Імміграція до Манітоби
-
Будь ласка, допоможіть! Бачу, що є десь у чаті відео як сабмітити аплікацію на study permit, але не можу знайти. Прошу скиньте посилання🙏
-
Вітаємо, Aleksandr! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Вітаю. Можливо дурне питання, але: якщо я відпрацювала 6 місяців, маю довготерміновий контракт, але не хочу йти по swm, бо не планую там працювати наступні пару років. 60 балів та інші умови для swo є. Чи можу я продовжити працювати до отримання LAA і лише тоді звільнитися (тобто до подачі документів на саму номінацію)?
-
Доброго дня! Питання до водіїв: Друзі, їду до Вінніпегу з Ванкуверу наприкінці березня на Тойота Матрікс. Тут мене запевняють, що треба продавати і летіти, а там брати щось інше з 4wd. Поділіться міркуваннями на цей рахунок. Що порадите? Продавати не хочу. Машина подобається.
-
Вітаємо, Nik! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Привіт Підкажіть, будь ласка, чи хтось летів WestJet з ручною поклажою? На сайті пише, що валіза має бути до 53 см, а в нас 55 і думаю чи ті 2 см дуже відіграють роль.