Імміграція до Манітоби
-
Ми їздимо на Hyundai Elantra другий рік,коли снігу багато,то труднувато,особливо,коли ще не розчищено(а тут ніхто не поспішає чистити сніг),але не критично.У цьому році зима взагалі така,як в Україні майже.Продати хороше авто у Вінніпезі не проблема.
-
На власному досвіді можу сказати, що часто вони обирають за 2 критеріями: 1. Багато ручної поклажі і треба розвантажити (Air Canada постійно оголошує про безкоштовну опцію для тих, хто згоден віддати валізи у багаж, а під кінець посадки навіть починає погрожувати 😂). 2. На око здається, що ваша валіза більша за норму. У мене валіза підходить за нормами, але через високі колеса вона дуже висока і не влізає у валідатор. На моєму фоні (майже 2 метри зросту) вона маленька і проблем ніколи немає, не перевіряють. Дівчина чуть вище 1.6 м. і двічі її з моєю валізою перевіряли. Тепер не віддаю. Свого роду лайф-хак 😂
-
Я заповнювала Портал 2 у вівторок, то підвантажувала ті ж самі фото, що і на заявку були. В інструкції вказано, що приймаються світлини в електронному форматі, зроблені протягом останніх 12 місяців.
-
Доброго ранку. Підкажіть, будь ласка, як правильно порахувати стаж: 08.01.19 по 11.11.21 працювала в Україні на одного роботодавця 14.11.21 по 03.04.22 працювала в Польщі є лист від роботодавця. 04.04.22 по 28.02.23 знову працювала в Україні Можу я клеймити як 4 роки? Дякую за відповідь.
-
Наскільки я пам'ятаю, всі ці розділи заповнюються тільки для осіб, старших за 18 років. Тому, якщо ваші дати молодші, то нащо зайва інформація? Коли я заповнювала заявки на номінацію і на ПР, то про навчання сина-підлітка точнр не писала нічого, в мене навіть довідок зі шкіл не було 🙂
-
Доброго ранку шановні друзі. Непогана новина з Британії, я вважаю теж саме -+ буде і в Канаді, можливо ні... Мені здається зараз багато українців турбується що буде після закінчення ВП і якщо вам його не продовжать. Моя позиція департувати нас не будуть, та скасовивати ВП також. www.theguardian.com/world/2024/feb/18/ukrainians-can-extend-uk-visas-by-18-months-in-new-scheme#:~:text=Ukrainians%20who%20sought%20sanctuary%20in,the%20Home%20Office%20has%20announced.
-
Тобто умовно 2019-01-01 по 2021-01-01 потім 1 рік не працюєш і знову ідеш 2022-01-01 по 2024-01-01 це фактично можна рахувати як 2 роки , а не 4
-
Вони декларцють наступне: ‼️ Увага! Посилання, де Pathfinder презентують результати вже виконаної роботи і виносять пропозиції щодо варіантів спрощеного отримання PR для українців. drive.google.com/file/d/13H4R3jey58J50xRYdU-YBK-ipLuoqFKa/view?fbclid=PAAaaJf7CDmpYJWgNfJknTvRi2ENGgmmGmlbEvba7ejflnLD0COYalHSx9JW0_aem_AdShJtz8ZSyX8dRFYWqiRzCWNQkv-AC1T2NW5l6ZFp2eKkKunmGQN_W0JWJlHlrxM3U ❗️Ця петиція вже була надіслана минулого тижня до Оттави і премʼєр-міністр має надати відповідь протягом 43 днів. Також ця петиція буде представлена 23 лютого у парламенті. І представники організації вже мали зустріч з Марком Міллером, де могли обговорити складнощі отримання ПР куаетівцями. ❗️Ми можемо підтримати і допомогти. Шкода, але право підпису мають лише постійні резиденти і громадяни Канади, тому треба надати найбільшого розголосу серед знайомих канадців і попросити їх підписати цю петицію.
-
Дякую
-
Дякую.
-
2 роки
-
Добрий, день, пане @western9 Чи можете щось сказати про організацію pathfindersforukraine.com/ та їх спроби зробити pathway for pr для українців? drive.google.com/file/d/13H4R3jey58J50xRYdU-YBK-ipLuoqFKa/view?fbclid=PAAaaJf7CDmpYJWgNfJknTvRi2ENGgmmGmlbEvba7ejflnLD0COYalHSx9JW0_aem_AdShJtz8ZSyX8dRFYWqiRzCWNQkv-AC1T2NW5l6ZFp2eKkKunmGQN_W0JWJlHlrxM3U