Імміграція до Манітоби
-
Це було дуже давно На номінацію я вже чекаю це 7 місяць
-
Ви знаєте я вже не памʼятаю
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка відповідь на таке питання. Мій батько буде летіти на початку березня. Він вписаний був в аплікацію мами (CUAET). Але так як не має українського паспорта,то має eta візу. Я знаю,що повинні надати WP у аеропорту. Але якщо ні,то як податися онлайн? На скільки довго чекати? Та потрібно бути фізично в Канаді до самого отримання документу? Заздалегідь дякую за відповідь))
-
доброго дня, підкажіть, плз, збираємось приїхати з матір'ю-пенсіонеркою, вона отримає візитор рекорд на три роки, так? які варіанти залишитись потім, якщо ми отримаємо ПР? в неї є якісь варіанти отримати ПР? дякую
-
Щоб онлайн податися!
-
о, дякую, супер, ми якось так і думали, бо вона в Україні дуже активна була різні хори, гуртки. для цього ж ворк перміт не треба? така діяльність зазвичай при церквах чи по різному буває?
-
дякую, а може підкажете яка різниця між першим в'їздом до 31 березня та після? ну окрім допомоги і вп. якщо до, то може бути 3 роки, а якщо після, то 6 місяців?
-
Всем добрый вечер, подскажите пожалуйста могут ли повлияет выплаты которые я получаю по безработице в дальнейшем на получение PR
-
Тогда у нее будет просто туристическая виза без каких либо разрешений на жизнь/работу/учебу в стране. В любом случае лучше приехать до 31.03 и получить ворк пермит, это даёт возможность находиться в стране 3 года и за это время решать вопрос с легализацией. Иначе - турист
-
а CUAET без вп при в'їзді дає право знаходитись теж 3 роки (якщо з якихось причин вп не вдалось отримати при в'їзді чи при онлайн подачі чи через медкомісію)?
-
Підкажіть будь ласка може хтось розбирається в цьому В мене помилка в дипломі ? Написано вчилася 4,5 роки а по факту 2,5 Чи це я чогось не розумію 🤔
-
мова не про мене, а про мати