Імміграція до Манітоби
-
А якщо тільки подався на федералку, то не можна?
-
Доброго вечора! Перебуваємо зараз за межами Канади. Перше питання: Чи можливо податися до 31.03.2024 на продовження wp ще на 3 роки за межами Канади? Друге питання. У мене wp та паспорт до 2026 року. Подалася на виготовлення нового паспорта. Якщо продовжимо wp чоловіка на 3 роки, оскільки його паспорт до 2029 року, то із закінченням мого wp у 2026 році мені продовжать до 2029 року за новим паспортом за чоловіком чи ні?
-
Доброго вечора дайте будь ласка номер хто торгує словами на виготовлення закордонного паспорта. Дякую!
-
Dmytro @western9 філософське запитання. На сьогодні я not eligible for express entry, тому, що не вистачає канадського досвіду. Чи є сенс створювати express entry profile, але подаватись на SWM? Якщо за пів року не буде рухів з SWM - заповнити express entry application.
-
Одне від іншого не залежить. Якщо ви можете створити EE-профіль, то створіть. Однак, треба оцінку освіти і тест IELTS мінімум 6.0 за кожен модуль, плюс треба мати більше грошей на рахунку. Спершу подивіться, чи ви взагалі можете той профіль створити. Треба набрати 67 кваліфікаційних балів по ЕЕ. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/eligibility.html