Імміграція до Манітоби
-
Дякую за комплімент!
-
Два тижні
-
Наскільки знаю я, то можете розраховувати на трансфер до готелю і поселення в готелі. Де згодом Ви зможете зробити всі необхідні документи. Ну і куртка в вас класна)
-
На скільки часу заселяють?
-
Там є стійка з соняшниками, підходите, вас заселять в готель. Якщо нікого не має то дзвоните по номеру телефона та їдете в готель де заселяють українців
-
В такому разі до кого можна звернутись?
-
Але це правда. В аеропорту Вінніпеґу не працює червоний хрест.
-
Якщо Вам набридло відповідати сорри!
-
Дивне формулювання якесь))
-
Червоний Хрест нічого не пропонує в Манітобі.
-
Добрый день! Я прийзджаю до Манитоби 15. На що я можу розраховувати в аерапорті? Що пропонує червоний хрест?
-
Дякую. Бо я вже думаю як економити гроші щоб отримати ПР😂
-
Це вимоги до аплікантів які їдуть по ЕЕ. Якщо подаватись з Манітоби через провінційну програму (спрощену для українців), то таких грошей мати не обов'язково.
-
Хтось мені може підказати що це значить? Знайшла цю інформацію по провінції Манітобі і не розумію для кого такі критерії (
-
не по темі групи.
-
Доброго дня всім, можливо хтось допоможе мені, я працювала бухгалтером в Україні, і планую підробляти в Манітобі за тією же професією, підскажіть будь ласка вже працюючі бухгалтери назви конкретних програм для нарахування заробітної плати, первісного обліку та звітності, можливо хтось дасть посилання на группу бухгалтерів, заздалегідь дякую усім.