Імміграція до Манітоби
-
Шахраї або провокатори фсбшні. Заблокуйте їх, будь ласка.
-
Підкажіть будь-ласка, що робити в такій ситуації: у мене була біометрія здана ще в 2020 році. Нещодавно подались на PR а тепер прийшов запит на > Payment Receipt: To finalize your application, please pay the outstanding Biometrics fee of $85.00. Мені що брати в банку квитанцію що я платив за біометрію в 2020 році чи ще раз її оплатити? Навіть якби хотів ще раз оплатити то нема куди.
-
Краще позвонити бо в готелі може не буде місць, і можуть вислати авто за вами і відвезуть в той де є місця
-
Дуже дякую
-
підійде і витяг з онлайн-ресурсу. Знайома так робила - вже з ПР. Федеральний уряд все одно перевіряє ті довідки.
-
Добрий вечір, може ви знаєте при подачі на PR довідка про не судимість підійде електрона і потім її роздрукувати чи то треба з мокрою печаткою щоб була
-
Такого немає
-
Засабмітили батьків на візи про всяк випадок. Аплікація мами пройшла, а батька пише Pending (principal applicant). Система каже продовжувати працювати над аплікацією (всі дані заповнили), але опції клікнути та щось правити не дає. Хто з таким стикався? Чи то просто потрібен час, щоб система опрацювала дві анкети?
-
У закріплених повідомленнях дуже детально все розписано. Я особисто бачив, що деякі імміграційні консультанти це просто копіюють та відсилають людям, які до них звертаються. Знайомий з цього чату пішов шукати консультантів, а той йому майже слово в слово дав опис порядку дій, які тут можна знайти у закріплених повідомленнях. Знайомий заплатив $300 за консультацію 😃🤣... І в результаті отримав ту саму інформацію, що вже у нього була. Але кожен сам собі вирішує, чи потрібен консультант чи ні.