Імміграція до Манітоби
-
Дякую)
-
В лінках чату шукайте анкету
-
Все описано в закріплених повідомленнях
-
Підкажіть, чи є в групі ті хто добре знається на програмі міграції?
-
Перепрошую, треба заздалегідь оформлювати якусь заявку для заселення у готель?
-
Доброї пори доби, друзі! Скажіть, будь ласка, в готелі для українців у Вінніпезі немає проблем з місцями? Мої прибувають завтра у вечері, я заявку заповнив, а фідбеку немає(( Щось я переживаю, чи дійшла наша заявка.
-
Також в Відні? А як знав коли вже можна їхати забрати паспорт?
-
news.gov.mb.ca/news/index.html?item=55819&posted=2022-08-10 over 5,700 Ukrainians have presented at the reception and welcoming centre; over 3,170 provincial health cards have been processed; over 1,870 funding and reimbursement claims for the cost of the federal immigration medical examination have been processed; and over 290 eligible individuals have received provincial temporary assistance benefits to support housing and supplemental health care including prescription, dental and optical benefits.
-
Привіт підскажіть хто знає чи можна паспорт відправити на вклейку поштою, а назад самому забрати не оплачуючи кур'єра? Тільки сьогодні отримав дозвіл на вклейку візу думаю як краще і бистріше зробити? Відправляти паспорт буду в Відень. Заздалегідь дякую.
-
ми як раз Air Canada і долетіли крайній рейсю Для розуміння Монтреаль - Едмонтон - день у день = 6500 Євро Монтреаль - Едмонтон - день на наступний день = 1800 Євро Монтреаль - Едмонтон Flair Airlines з покупкою за тиждень = 900 Євро... От така фігня, малята