Імміграція до Манітоби
-
Добрий ранок Підкажіть будь ласка почала заповнювати номінацію але по відео одразу ж не співпало як виглядає в мене і там В мене не весь список питань видно Чи це нормально
-
Добрий вечір, у мене муж не українець, ми брали білети через франкфурт, але по часу очікування подивились щоб віза була не потрібна, він може знаходитись меньше 4 годин, але сьогодні ми не можемо зробити на нього check in, видае помилку, може хтось потрапляв в таку ситуацію
-
t.me/uccmb/91135
-
Ще одне питання Чоловік вчився в школі до 9 класу потім коледж 3 роки Потім перерва рік і ще один коледж 3 роки Маю написати що тотал секредарі 10 років А тотал пост секондарі more than 3 years? Thank you 🙏
-
Тобто якщо я працюю то що я повинен написати?
-
Якщо в мене диплом бакалавра, то яку освіту я повинен вказувати в EOI?
-
Треба завантажити explanation letter, в якому ви описуете вашу помилку. Це може бути звичайний word файл.
-
Доброго дня всім.Можливо хтось зможе допомогти. Заповняю анкету на отримання нового Work Permit до йшов до останнього розділу де запитують чи були відмови у візах я вказую що так і даю короткий опис чому відмовили у візі США а от наступне питання чи подавали ви заявку на візу до Канади то також вказую що так і хочу написати але нажаль я не можу багато написати тому що програма розрахована на декілька слів . Чи може мені хтось підказати як коротко написати коли запитують чи подавав я заявку на візу.
-
В відео анкета заповнена для SWO, ви заповнюєте для SWM, тому що в питанні чи працюєте ви 6 міс на одного роботодавця і є в вас long-term job ви відповіли Yes. На відео відповідь стоїть No. Так що все гаразд, заповнюйте далі ☺️
-
Підскажіть які документи потрібні для федерального рівня?
-
Всім привіт. Чи має хтось змогу на авто завести сім’ю з 3-х людей в Саскатун? Можливо хтось з авто але без роботи пишіть домовимося.
-
Якщо ви клеймили бали за досвід роботи 2 роки, то тоді це невірно і треба переподаватись, бо бали по якім вас вибрано не відповідають реальній ситуації. Авжеж, Ви можете написати пояснення, про невірний підрахунок. Надіюсь, що прийде ВЕС в точно скаже, як треба, щоб ви не втрачали час на невірні дії
-
Казали, що не можна. Інформація прочитана в чаті, прувів не маю
-
доброго дня, додавати документи з поясненнями можна після подачі через вкладку I need to add documents, вірно? я не основний аплікант, не клеймила свою роботу за останні 5 років так як була на фрілансі та офіційно її підтвердити не зможу) в анкеті на куает, до речі, також вказувала unemployed з 2019 року) проте в чаті вичитала що краще додати резюме, щоб було. Я можу його додати з поясненням таким?) а також другу вищу освіту чоловіка, є диплом з додатками, проте другу не вказувала в основній анкеті тому що бали не додають) і перша і друга магістр проте якщо буду докидувати своє св то можу і диплом додати) можна зробити так? * анкета вже received