Імміграція до Манітоби
-
Добрий день! Щось багато інформації, але прямо конкретику знайти важко. Може підскажете, подаюся на провінційний етап, треба надати виписку з банку. В мене зазначена сума грошей на двох рахунках - чекінговий і сейвінговий. Крім загальної інформації про те, скільки на даний момент в мене грошей на рахунках, що боргу по кредитці нема, я так розумію, що треба ще і всі виписки по рахункам, вірно? А за скільки місяців? За 3 чи за 6. Про двом цим рахункам (чекінговий і сейвінговий) чи ще і по кредитці також? Просто якщо за 6 і по всім трьом рахункам з кредиткою, наприклад, то багато папірчиків виходе. Щось є сумніви, що всі таке грузили. Заздалегідь дякую за інформацію!
-
А я к ця довідка називається? Скажіть будь ласка 🙏
-
Виписок не потрібно. Можна піти в банк і попросити одну довідку, де вони вкажуть все необхідне - коли відкрито рахунок , наявну суму по всіх рахунках та середню за 6 місяців. Ну тобто ви, звісно, можете й стейтменти давати, якщо бажаєте, але в тому нема потреби - показувати скільки й чого ви купили за ті місяці.
-
Вона не має назви як такої. Просто приходите і пояснюєте, що вам необхідно документ про ваш account status і показуєте, яку інформацію туди треба включити. Для впевненості можете роздрукувати чи сфотографувати вимоги ircc щодо цього. Якщо будуть розказувати, що вони такого не роблять, кличте іншого працівника). Я робила в CIBC.
-
Ось я так і хотів. Це гарний приклад. Але в CIBC вони мені сказали, що не знають що таке середня за 6 місяців. В них такої інформації нема! Як її рахувати? Середня за кожний день, за кожний місяць, одразу за 6 місяців? Але всеодно нема такої суми і рахувати ніхто для мене її не буде. Бо я якраз в умовах таке і бачив про середню за 6 місяців, тому і спитав якраз таке. І це вже я від себе додам, що трошки мені важко зрозуміти логіку середньої суми, для чого вона там. Бо вона не показує, що ці гроші, що я вказав при заповненні на EOI, завжди там були. Я міг зняти всю суму, а потім додати в два рази більше, ніж я вказував при EOI і буде середня нормальна сума і зараз на рахунку теж більше, ніж треба. От і зрозумів, що я щось не розумію. Тим більше, що бачу, що люди по-різному роблять. Не хочу витрачати час потім на дозапити від MPNP)
-
Ок дякую
-
Додайте просто стейтменти по обох рахунках. Вони там розберуться. Кредиток не треба.
-
Ну я вже маю ПР. Говорю зі свого досвіду . Середню суму вони вираховують по наявному балансу на останній день кожного місяця. Тобто додають ті суми і ділять на к-тт місяців. Якщо, наприклад, у вас 5 місяців було 0, а потім ви закинули всю суму, по середньому значенню це буде видно. Те, що вони НЕ ЗНАЮТЬ , як то робити, означає лиш, що вони не хочуть заморочуватись. Тому й кажу, тільки чуєте, що ми такого не робимо - seek a second opinion. Ну або ж подавайте пачку стейтментів, якщо теж не хочеться заморочуватись.
-
За 6 місяців?
-
Хто може дати лінк на інший чат де питання не про міграцію , а про інші сфери життя , такі як податки і т.д. ?
-
Я додавав за три місяці. І на номінацію, і на федеральний етап. Але багато людей додають за 6.