Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 321.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t645531376T Offline
    t645531376T Offline
    th1nker
    wrote on last edited by
    Чи правильно я розумію, якщо зупинять спецвибірку, то залишиться лише SWM і треба буде конкурувати у EOI з усіма?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    GO!
    wrote on last edited by
    Саме так, як це було раніше
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    GO!
    wrote on last edited by
    Не знайшов прямої вказівки щодо цього, але якщо подивитися на процедуру, то коли ви подаєте заяву, приходить лист що WP такий-то діє до такої-то дати чи до момента прийняття рішення по заявці. Тобто у системі вводиться новий термін дії поточного дозволу. А отже треба дочекатися нового рішення з новим дозволом і новими термінами. Якщо ви напишете листа з проханням припинити розгляд, то скорше за все отримаєте рішення "розгляд заяви припинений за заявою особи" і це є формальним рішенням по вашій заяві. До чого я веду, якщо процедуру запустили, то треба дочекатися рішення.
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    @gavaaa777, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Egor
    wrote on last edited by
    torontovka.com/news/canada/2024-03-04/92611.html Якщо для іранців таке роблять, то для українців і подавно зроблять)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Timer
    wrote on last edited by
    Дай Бог
    1 Reply Last reply
    0
  • t592903310T Offline
    t592903310T Offline
    Sv
    wrote on last edited by
    Вже зараз тисячі палестинців приймає Канада. Оплачуючи житло пособіє і усе інше. Українцям навіть на фоні війни видають тільки ворк перміт. Йди і працюй. А вони на повному утриманню, і за що? За те, що бомблять Ізраїль і відрізають голови ізраїльським дітям.... Вчора співробітниця возмущалась, що тепер страшно дитину в школу віддавати, через великий наплив такого типу іммігрантів
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Timer
    wrote on last edited by
    Ця вся лєвацька двіжуха вже канешно далеко зайшла. Тільки шось жінки не воюють) жінки не працюють важко. Зато ті ж самі гроші пхахаха. Короче світ захворів на голову. І це печально. Скоро маятнік качне в іншу сторону і праві почнуть рішати ці трабли. Печально то шо наша країна своїми діями і законами опцстила нашу націю до рівня аборигенів.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Timer
    wrote on last edited by
    Нічо нічо. Хай роблядь. Я твп який вже рік робе якому апть саларі який фоловить рулзи. Який коли каже емплоєру шо я свалю в сша бо канада вола є*е. Я не буду мати навіть права вп продовжити. Хай наганяють аборигенів. Економіка буде зростати пхахахаха. Клоуни. Як оказалось в політиці в кожній країни клоуни які нічого не розуміють взагалі. От і тепер ясно чому всі канадоси такі возмущьонні. Я про європейський канадосів а не філіпінський і остальні нації. Я про білих розумний цивілізованих людей.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman 🇺🇦
    wrote on last edited by
    може то шукач зрад?
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Канада видала візи всього 1000 палестинцям, а ви прирівняли це до 200К+ українців. Немає ніяких "тисяч" палестинців. www.google.com/amp/s/www.cbc.ca/amp/1.7078854
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Leo
    wrote on last edited by
    Для чого ви тут це починаєте ? Перед наданням статусу біженця кожного заявника перевіряють на причетність до злочинів (можливості існують) і якщо таких виявляють їх затримують і з подальшими наслідками. А статус біженця, це статус невизначенності і ризик днпортації який триває роками... Ви ж є тут легально і маєте всі можливості отримати ПР в неймовірно короткі строки !
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Тому і дали ліміт тисячу, адже їх всіх дуже важко перевірити. У той же час через CUAET також приїхали тисячі людей, які під час Майдану розстрілювали , а потім воювали на стороні всяких стрелкових-моторол. Але для Канади витягнули український паспорт і вуаля, вже тут.
    1 Reply Last reply
    0
  • t592903310T Offline
    t592903310T Offline
    Sv
    wrote on last edited by
    Видавать візи людям, які почали вбивати і обстрілювати сусідню державу...таке собі. Хоча ж і жителів раші Канада приймає.....
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Народ, активно голосуйте, хоча б тисячі дойти по голосах. Справді цікава статистика.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Leo
    wrote on last edited by
    Тут явно не місце для вашої агресії і не вам вказувати тут кому що робити !!! Дотримуйтесь субординації !
    1 Reply Last reply
    0
  • t592903310T Offline
    t592903310T Offline
    Sv
    wrote on last edited by
    А тут можна балакати тільки про те, що ви визначили? Ми говоримо про імміграцію. У вас проблеми із обговоренням данноготопіку-виходьте з теми.
    1 Reply Last reply
    0
  • t592903310T Offline
    t592903310T Offline
    Sv
    wrote on last edited by
    ви почали...тому почніть з себе.... В мене немає ніякої агресії, не знаю де ви її побачили? У факті того, що я сказала про палестинців? Ну так то реальні факти, які транслювались по всьому світу.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дмитрий Бондаренко
    wrote on last edited by
    Ти з самого утра наклюкався вже?😂
    1 Reply Last reply
    0
  • t542070594T Offline
    t542070594T Offline
    Ekaterina Ryzhkova
    wrote on last edited by
    Так повідомлення стосуються імміграції…просто не українців 😅 Чат же про саму імміграцію, в цілому))) а шляхи є різні)
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags