Імміграція до Манітоби
-
Вас шановний не має ібати що і кому дає Канада, радійте тому що дали вам, а якщо не стає то їдьте дальше, де дадуть більше
-
Ще й готель на місяць з харчуванням. Це десь 200 кадів за добу. Тож ще сміливо 6000 можна накидувати. А пільги на проїзд. А пільговий басейн. А пільговий медогляд. Та ще купа всього. Це справді королівський подарунок. Вельми вдячний Канаді та Манітобі.
-
І я так вважаю….на роботі вже «пройшла» питання про open work permit в аеропорту, про 3 тис допомоги, і про допомогу Канади Україні, а вчора мене спитали чи правда що якщо роботодавець бере на роботу українця, то уряд платить 60% зарплати і дає гроші на оренду житла…
-
Узагальнена, так сказати, не особисто ВАМ…
-
Це риторична відповідь
-
При всій повазі до Канади, але українці-куаетщіки мають право щось казати, якщо вони, як мінімум, сплачують податки і тим паче до легалізації, коли є на 100% впевненість, що тебе звідци ногою під дупу не виженуть, коли час того чи іншого закінчиться. Вибачте, якщо задів кого-небудь
-
Якщо ти сплачуєшь податки, а не сидиш на шії у держави - маєшь право казати свою думку про різні речі. Інша річ чи це комусь буде цікаво. Ну й платники податків мають право отримавати те саме, що й всі інщі платники податків отримують. Я не кажу за ПР на халяву, це безглуздо. Я про базові речі кажу, щоб хочаб рот не затикали, якщо щось не подобається