Імміграція до Манітоби
-
@western9 ви щось знаєте з приводу таких відповідей? Це погодження чи розгляд?
-
Дякую Якщо немає в тому списку значить не регульована?
-
Підкажіть іще одне якщо я вкажу в сетлмент плані мою посаду яка була в Україні напишу що я піду в коледж і вивчуся на неї і планую працювати А в кінці кінців не піду це буде брехня ? Бо якщо я вкажу intended occupation ту роботу де я зараз працюю то тут неможливо якось розвиватися і покращуватися ( це проста робота)
-
Чи краще вказати ту посаду де я зараз працюю , але я не знаю що придумати як покращуватися в такій роботі 🤷♀️може в когось була подібна ситуація ?
-
А скажіть будь ласка в ассетс треба акаунт стейтмент за місяць чи за три?
-
Дякую
-
я описала свій план розвитку по своїй українській професії, цю роботу яку я маю зараз (теж проста) я описала як для існування для зараз, і поки підтягую мову.
-
Ось що на "афідевіт" відповіло бюро перекладів де я завіряла: "Що Ви маєте на увазі під "аффідевіт"? взагалі це письмова заява під присягою, в Україні вона робиться у нотаріуса, якщо заявник хоче надати якісь дані, він звертається до нотаріуса і там все особисто оформлює". Якщо Ви маєте на увазі засвідчити нотаріально переклад, то це інша справа: в Україні переклади оформлюються нотаріально, тобто у нотаріуса є всі відповідні документ перекладача, перекладач підписує переклад і нотаріус засвідчує його/її підпис". Тому я просто зробила нотаріальні переклади.