Імміграція до Манітоби
-
Я вказувала при eoi суму яка на сейвінгу і ця сума постійно трохи зростає Я просто в онлайн банкінгу не можу взяти за три місяці тільки за січень і лютий Банк CIBC Може я не бачу просто як це зробити
-
Я не можу взяти за грудень
-
Я по SWM там де не треба
-
В assets ви пишите те, що є. Однак, ваша відповідальність мати гроші на рахунку у розмірі, який обумовлений програмою. Тобто, для прикладу: якщо ви подаєтесь сама, то вам треба мати 10 тисяч. Якщо ви зараз вкажете 20 тис, а потім на федеральному етапі буде 12 тис, то жодних проблем не буде, бо критерії програми виконуються. Однак, якщо ви зараз вкажете 20 тис, а потім залишиться тільки 5 тис, то тоді вже відповідності програми немає.
-
Кредитки ніде не писати ні debts ні в loan ?
-
І суму в ассетс пишу ту яка «заморожується « аж до ПР?
-
Дякую вам І я тоді три файли беру з чекінгу і три з сейвінгу і подаю ? І все ? Кредитки не треба ?
-
Добрий день. Маю питання щодо анкети MPNP. Там питається чи вивчала англійську і скільки років? Це мається на увазі університет чи школа також враховується? Дякую за відповіді!
-
Величезне Вам спасибі за відповіді і терпіння 🙋♀️
-
І телефон в кредит нетреба???
-
А просто думаю Чи треба кредитки десь вказувати і кредит на телефон (десь 1200) Кредитки погашені , вони просто існують