Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка чи можна зробити дитині 11 років (майже 12) study permit ? бо ми виїжджали з Канади на пару днів і думаю, що його візитор рекорд уже не дійсний. Чи треба подаватися лише на новий візитор рекорд? Дякую
-
А далі його своїм ходом за кошт оновлювати, чи там можна якось for free? 🙂
-
В нас так само. Тільки що побачила що відкрили ще слоти на березень в сервіс Канада на Main St. Кому потрібно, беріть поки є. Я тільки що взяла. Хоча вже планували їхати в Реджайну, бо не встигали в 30 днів
-
Повірте - у вас одне, а у нас інше😂🤦♀️ Мене вже в чаті всі знають- ми ще повернення таксів за 22 рік не отримали, а потрібно вже 23 давати 10 разів дзвонили до них, уже знову надсилали копію- і тиша
-
В вас прийшов з довшим терміном, ви писали якийсь супровідний лист їм? Бо мені оставили тей самий термін
-
На картон сказали що все працює так що все ок, це мабуть клініка щось на баранила
-
Піжкажіть на цьому етапі треба тільки за основного апліканта розписувати?
-
Доброго дня! Якщо роботодавець робив layoff на 1 місяць, а потім наймав та ту саму позицію, чи можна вважати відпрацьований термін до цього як дійсний для подачі по SWO? Розумію що скоріше всього ні, але не маю повної впевненості.
-
Підкажіть будь ласка як довго в імміграції завіряють переклади?
-
Це скрін з відео